Dodaj do ulubionych

Meee białe - kolekcja MAMAMA VOX dla dzieci

29.09.10, 11:15
Witam,
szukamy mebli do pokoju dla naszej dwuletniej córki. Meżowi podobają się meble Meee białe:
www.ma-ma-ma.pl/kolekcje-mebli-mamama/meee/
Co o nich sądzicie ? Czy nie są to meble na krótki okres czasu ?
Mnie bardziej podoba się ikeaowski Hemnes. Chcę, żeby meble w pokoju córki były białe + zielone i fioletowe dodatki - poduszki, narzuta, zasłonki, dywan, obrazki.
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Meee białe - kolekcja MAMAMA VOX dla dzieci 29.09.10, 11:26
      te z Voxa nie sa złe, ale ja tez wybralabym hemnesa (zresztą - wybrałam smile. Jest bardziej uniwersalny i daje wieksza mozliwośc różnych aranżacji przy zmianie tylko dodatków.
      • uwielbiam_truskawki Re: Meee białe - kolekcja MAMAMA VOX dla dzieci 29.09.10, 12:10
        Moim zdaniem to sa meble na krótki okres czasu, w dodatku jesli chodzi o mnie bardzo szybko by mi się znudziły, trudniej je z dodatkami komponować. Taki Hemnes (tez o nim myślę) jest fajny bo praktycznie moze służyć latami, można cos dokupić (zalezy jak długo Ikea jeszcze go będzie miała w ofercie), zmienić dywanik, zasłonki, kolor ścian i już mamy inny pokój. Baby vox ma porządne meble, ale aktyalnie użytkuję tylko łóżeczko dziecięce (komody się już musiałam pozbyć). Ja wybrałabym Hemnesa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka