Dodaj do ulubionych

czy takie buty są dobre? emu-h&m

30.09.10, 11:30
Kupiłam córce buty z h&m -emu, ale nie wiem, czy ich nie oddać. W sumie nie były drogie, bo 39zł. Ale tak sie zastanawiam, czy córka nie bedzie koslawic nóg? Macie jakieś doświadczenie z takimi butami?
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/yd/si/0hyg/KA4nN8wq8HXcPDSQZX.jpg
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 11:34
      będzie koślawić na bank
      moja koślawiła, buty są takie że w sumie "wymuszają" koślawienie.
      Jednak chodziła w nich, ale niezbyt często, bo ich nie lubiła (sztywna podeszwa)
      • a-e-p Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 11:37
        Mojej corce noga z nich wypadała, wiec zwrociłam. Jakosc kiepska, jakis pseudo-zamsz. Uwazam, ze sa za sztywne i beda przemakały. Chyba, ze beda uzywane sporadycznie...
    • kanna Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 11:42
      Bedzie koslawic, podobnie jak w oryginalnych emu wink
      Tajemnica emu jest materiał, z którego sa wykonane. te nawet nie lezały obok emu.
      • viki.christina7 Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 11:43
        No własnie, tak sobie myslę, że chyba jednak oddam. A to, ze nie lażeły to doskonale wiem wink
        • sylki Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 11:47
          Aby nie koślawić tych butów, muszą one być idealnie dobrane, tak samo jak oryginalne emu czy też ugg. Jeżeli stopa ma luz, to i będą się koślawić, ot cała tajemnica.
          Moja córa ma z next nie koślawi, ale one mają sztywniejszą piętę.
    • minnie8 Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 11:49
      Tego typu buty dla dzieci to totalna porażka sad
    • zar.hm buty Zara? 30.09.10, 12:27
      Kupiłam ostatnio w Zarze bardzo podobne. Pięte maja usztywnioną, cale wewnątrz ocieplone.
      www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-sales/11070/83891/TIED%2BFURRY%2BBOOT
      Oczywiscie nie będa to jedyne kozaczki zimowe.
      • viki.christina7 Re: buty Zara? 30.09.10, 12:47
        Ładne te z zary, sęk w tym że ja zapłaciłam 39zł a nie jak w zarze 170. Córka ma 2 pary zimowych kozaków, ocieplane tenisówki z zary, półbuty za kostke, półbuty przed kostke. Ma mnóstwo butów, ja mam poprostu swira z dziecięcymi butami. każda ilość bym kupiła, tym bardziej, że córce od roku noga nie rośnie. Te buty, to było takie moje widzimisię, bo mi sie po prostu podobaja smile Dopiero teraz myśle, że bedzie koslawić noge sad
        • inia25 Re: buty Zara? 30.09.10, 12:51
          viki a ile twoja corka ma lat?
          • viki.christina7 Re: buty Zara? 30.09.10, 12:52
            prawie 4
            • tosieuda Re: buty Zara? 30.09.10, 12:58
              ja też mam prawie 4-latkę i juz od 2 lat kupuję jej takie buty, ale Next, nigdy nie koślawiła, mają sztywną piętę, tych H&M, nie macałam, ale ostatnio widziałam dziewczynkę ok 10-letnią w tego typu butach i strasznie koślawiła
            • inia25 Re: buty Zara? 30.09.10, 14:34
              viki.christina7 napisała:

> prawie 4

no to jeszcze mozna sie stresowac tym koslawieniem.
              Moja nosila te buty jako pieciolatka. Ja sie mocno nei stresowalam, bo ona ich neilubila i niezbyt czesto nosila.
    • mamusia_oliwki Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 13:05
      Będzie koślawic na bank. One nie są usztywnione wcale. Ja mam dla starszej córy oryginalne EMU, a dla młodszej właśnie takie buciki z Nexta dobrze usztywnione. Ani starsza ani młodsza nie koślawi nóg. Dodam, że dla starszej kiedyś kupiłam właśnie takie podobne do tych z H&M i od razu sprzedałam. Pięta starsznie uciekała na bok.
    • black.joanna Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 13:18
      Kiedyś oglądałam w TV program z ortopedą i mówił, że tego typu buty są nieodpowiednie również dla dorosłych, też koślawią się nogi.
      • sylki Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 15:33
        Tak, dla niektórych ortopedów chodzenie na boso też jest nie wskazane wink
        Co lekarz, to opinia.
      • leneczkaz Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 16:20
        'tego typu'? Czyli postawiono razem uggsy emu i szmaty za 39zł. Żart jakiś. JEstem posiadaczką i oryginałów i podróbek i to jest tak jakby byty plastikowe obok ecco postawić. Śmiech na sali..
        • viki.christina7 Re: czy takie buty są dobre? emu-h&m 30.09.10, 17:07
          Oj nie oburzaj sie tak. Nikt nie śmiał porównać oryginalnych emu do tych podrób z h&m. Takie luźne gadki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka