Troche dlugo bedzie../.
Next jakis czas temu udostepnil strone internetowa dla klientow w USA. www.nextdirect.com
Zachecona wypowiedziami na forum, chcialam kupic dziecku kurtke, strona mi sie ciagle zacinala, wiec zadzwonilam na podany na stronie telefon , jak sie okazuje odbieraja ludzie w Anglii. Kobieta powiedziala ze moge kupic te kurtke przez telefon, co dla mnie bylo ok.
Podalam jej wszystkie dane, zalozylysmy konto w Next, dostalam mailem potwierdzenie . Mija ponad tydzien dzwonie znowu i pytam dlaczego kurtka jeszcze nie doszla. I slysze ze oni nie maja nawet sladu po tym ze wogole kiedykolwiek zakladalam u nich konto, kupowalam cokolwiek, no i nic do mnie nie jest wyslane. Sprawdzalysmy na rozne sposoby, : przez kod pocztowy, nr telefony , nazwisko, email
Wkurzylam sie potwornie, bo daje komus moje informacje, dane z karty kredytowej i nie wiem co sie z tym dzieje. Chcialam rozmawic z supervisor-em, mowia ze nie ma!!!!
Wiec pytam sie co sie dzieje, slyszalam nie raz ze to wiarygodny sklep, bardzo popularny , na kazdym roku w Anglii, a tu takie przekrety jakby dzialali w podziemu