minkapinka 08.10.10, 10:56 czy ktos ma ten model? Interesuje mnie czy nie są bardzo szerokie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emtii Re: Nike jaka szerokość 08.10.10, 11:25 Moja córka ma takie tylko z jasnoróżowymi wykończniami -CAPRI V ,rozm.32 wg.producenta. Nie są szerokie,wg. mnie bardzo zgrabne.Nie wiem jak w przypadku większego rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Nike jaka szerokość 08.10.10, 11:28 Dzięki Wyglądają na zgrabne. A podeszwa jest elastyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: Nike jaka szerokość 08.10.10, 11:40 Średnia. Jako główne buty do codziennego chodzenia nie polecałabym,ale jako któreś tam mogą być Moja córka będzie ich teraz używać na w-f-ie,taki jest plan,bo trampki jej się rozwiązują ciągle. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Nike jaka szerokość 08.10.10, 11:46 Dzięki, potrzebujemy własnie na WF. Teraz tylko muszę się dogadać z córka co do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: Nike jaka szerokość 08.10.10, 12:13 My nie miałyśmy kolorystycznego wyboru,wzięłam co było w naszym rozm.,bo cena bardzo zachęcająca była Kupiłam w sklepie Sizeer,stacjonarnym. Jeżeli kupujesz on-line,poproś o zmierzenie wkładki,bo w rzeczywistości jest dłuższa niż podaje Nike. Odpowiedz Link Zgłoś