Dodaj do ulubionych

Spódnice z klosza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:57
Która z tych spódnic jest z klosza? Owszem, są krojone ze skosu i są zwyczajnie marszczone, ale "z klosza" to jednak inny krój. Młodociane "dziennikarki" czy "redaktorki" powinny poprosić o sprawdzenie swoich tekścicków przed ich opublikowaniem.
Obserwuj wątek
    • majaroma Re: Spódnice z klosza 14.10.10, 16:36
      JolaS ma rację. Klosz to po prostu całe koło z "dziurą" w środku odpowiadającą obwodowi talii.
    • dansas Re: Spódnice z klosza 14.10.10, 17:19
      Nawet ja facet, orientuje sie że nie są to spódnice z klosza. Kurczę co ja tu robię oglądając spódnice?wink
      Pozdrawiam wszystkie kobitkismile
    • Gość: tesia Re: Spódnice z klosza IP: *.net.pl 14.10.10, 17:46
      oj tak, oj tak; za moich czasów klosz od solejki się odróżniało, że o półkloszu nie wspomnę, hehe
      a dziś wszystko co nie jest "ołówkiem" jest kloszem? trochę tak jak do niedawna ruskie płyty na Stadionie: albo "pop" albo "dżazz", przy czym dżazzem mogła być i Edith Piaf i IX Beethovena wink
    • Gość: ika Re: Spódnice z klosza IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 21:01
      W latach 50-ch modne były sztywne halki. Uszyłam sobie taką halkę na lekcjach zajęć technicznych. Szkoda, że ta moda nie wraca.
    • Gość: m. Re: Spódnice z klosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 09:54
      Przecież większość to nie są spódnice z klosza, tylko marszczone, ew. układane. Z klosza to może jedna jest tam zmajstrowana. Kto te głupoty w red. wypisuje?
    • insidelia Re: Spódnice z klosza 15.10.10, 11:00
      Fajne są te spódnice. smile Niestety, nie na tę porę roku.
      --
      www.insidelia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka