Dodaj do ulubionych

krzesełko chicco happy snacks

15.10.10, 23:22
Czy któraś z was ma takie krzesełko do karmienia i może mnie oświecić jak zmienia się pozycję siedziska? Dostałam to krzesełko dla córci i za nic nie wiem jak przechylić oparcie, w instrukcji nic nie ma na ten temat. Myślałam, że dostałam jakąś uboższą wersję, gdzie jest nieregulowane oparcie, ale przejrzałam całe allegro i krzesełka są takie same z 3 stopniową regulacją. Gdzie trzeba nacisnąć żeby zadziałało, pomóżcie!

megaplaneta.pl/pl/krzeselko-do-karmienia-chicco-happy-snack-seventy.html?partner=1984--
https://www.szipszop.pl/tickers/25608.gif
Obserwuj wątek
    • kamelia04.08.2007 Re: krzesełko chicco happy snacks 15.10.10, 23:25
      ja mam chicco polly 2w1 i regulacja oparcia jest z tylu
      • ewufi Re: krzesełko chicco happy snacks 15.10.10, 23:27
        polly jest bardziej wypasiony. No właśnie powinno być z tyłu, a tu nic nie ma i lipa
        • ers01 Re: krzesełko chicco happy snacks 16.10.10, 08:44
          i nie ma regulowanej wysokości siedziska i chyba nie ma kółek żeby łatwo przemieszczać...
          • ers01 Re: krzesełko chicco happy snacks 16.10.10, 08:45
            a nie ... jednak kółeczka są smile
        • sueellen Re: krzesełko chicco happy snacks 16.10.10, 10:27
          Polly (i to pewnie też) jest:
          ciężkie
          przmieszczanie to nieporozumienie

Na pewno jest wygodniejsze dla dziecka. Dla rodzica wygodniejsze jest najzwyklejsze drewniane poczawszy na przemieszczaniu i składowaniu na myciu skończywszy. Moja ma jedno i drugie, więc mam porównianie.
    • ka_sowa Re: krzesełko chicco happy snacks 16.10.10, 09:57
      ja mam takie. Regulacja oparcia jest z tyłu - podciągasz uchwyt w górę i opuszczasz oparcie. Z tyłu jest nawet wycięcie w tapicerce i tam właśnie jest uchwyt.
      • lupota Re: krzesełko chicco happy snacks 16.10.10, 10:36
        Firma Chicco dla mnie nie istnieje- po tym jak się wypowiadali po testach ich fotelików. Rażący brak kompetencji. Po prostu robię im prywatny bojkot .
        • ewufi Re: krzesełko chicco happy snacks 17.10.10, 22:00
          Jeest, hura ! znalazłam regulację, była ukryta na górze krzesełka, pod tapicerką.
          lupota napisał: Firma Chicco dla mnie nie istnieje- po tym jak się wypowiadali po testach ich f
          > otelików. Rażący brak kompetencji.

Chicco nie chicco, dostałam w prezencie, to co mam sprzedawać czy wymieniać? Krzesełko najgorsze nie jest i wcale nie ciężkie, a jeszcze jak znalazłam tą regulację to już wogóle git. Swoją drogą to jakaś ciemna jestem, że tej regulacji nie zauważyłam wcześniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka