Dodaj do ulubionych

pluszowa kuchnia poszukiwana

18.10.10, 19:05
Kiedyś będąc w jakims klubiku dla dzieci mieliśmy okazję z synkiem bawić się super zestawem pluszowych produktów spożywczych. Była tam deska mały nóż (z materiału) plasterki wędliny, warzyw, jakieś owoce, ciastka. NIgdzie niestety nie mogę tego namierzyć a chętnie bym kupiła. Może ktoś z was wie o co mi chodzi i doradzi gdzie to znaleźdż.

PS. Koszyczek z ikei widziałam. Ale to nie to.
Obserwuj wątek
    • mamasi Re: pluszowa kuchnia poszukiwana 18.10.10, 19:47
      Może coś takiego?
      allegro.pl/pluszowe-warzywa-14szt-i1273714995.html
      smile
      www.pikinini.pl/dziecko_w_ogrodzie/pluszowe_warzywa--
      https://www.suwaczek.pl/cache/ed9571e04b.png
      • ciociacesia ikea 18.10.10, 19:57
        koszyk warzyw, skrzynka owoców, deska z chlebkiem, sadzonym jajkiem, nozem i bajerami i ciasteczka
        • ciociacesia linki 18.10.10, 20:28
          owoce
          ciastka
          deska
    • dagaba Re: pluszowa kuchnia poszukiwana 25.10.10, 23:15
      www.drewniaczek.eu/cat-pol-1214553901-Zabawki-drewniane-Zabawa-w-sklep-i-gotowanie.html
      tu są super produkty z weluru oraz drewniane smile
    • iws Re: pluszowa kuchnia poszukiwana 26.10.10, 14:05
      ikea się kłaniasmile
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90185754
    • latosie Re: pluszowa kuchnia poszukiwana 26.10.10, 14:06
      A dlaczego tak się uparłaś na pluszowe - trzba je ciągle prać, jak dziecko weźmie do buzi to są obślintolone itd... jeśli tak bardzo Ci zależy to poszukaj w TESCO , kiedyś widziałam tam właśnie całą serię - nawet zestaw do zabawy w urodziny z fajnym tortem z materiału ... jednak mi się wydaje,że plastiki są praktyczniejsze... po zabawie wrzucasz do miski i razem z dzieckiem taplacie się myjąc je szmatką czy samą rączka... a przed zabawą można tak samo - no bo przecież warzywa i owoce muszą być umyte przed zjedzeniem smile ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka