beamilka 20.10.10, 18:32 Witam,może ktoś mnie oświecić czy ten wózeczek ma koła gumowe czy plastikowe? allegro.pl/fisher-price-wozek-gleboki-i-spacerowy-84800-i1268109278.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uleczka.pl Re: Wózek dla lalki 20.10.10, 18:43 Wydaje mi się że koła są plastikowe ,ale nie widziałam na własne oczy . A wózek fajny Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Wózek dla lalki 20.10.10, 18:46 ma plastikowe kółka. sprzedawca nie chciał udzielić odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pacia.2 Re: Wózek dla lalki 20.10.10, 22:47 Koła są plastikowe. Ogólnie według mnie wózek jest do kitu. Moja córcia na 1 urodziny dostała 3 wózki i między innymi ten i okazał się totalną klapą. Ta gondola jest nakładana i trzyma się tylko na dwóch wypustach (strasznie ciężko to wytłumaczyć) i często zdarza się że przy intensywniejszym używaniu spada. Nie polecam! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Wózek dla lalki 21.10.10, 00:23 Mamy taki wózek ale spacerówke (z tej serii) Kółka sa takie same, plastikowe, wózek ok - córka sama w nim siada i odpychając sie jezdzi po domu i jak do tej pory wytrzymał a użytkowany już prawie rok. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Wózek dla lalki 21.10.10, 07:38 sorki, ze podlacze sie pod posta ale nie chcialabym zakladac kolejnego o wozkach a jaki wozek gleboki mozecie polecic tak do 150 zl chcialabym kupic malej na gwiazdke Odpowiedz Link Zgłoś
nadia.r Re: Wózek dla lalki 21.10.10, 13:16 My mamy Fishera spacerówkę i wg mnie jest super. Stabilny, fajny wózeczek, jak młoda się rozpędzi to wózek się nie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1977 Re: Wózek dla lalki 21.10.10, 16:20 ja tez mam taka spacerowke ale ja bym nie powiedziala ze jest super! Raczej w miare ok. Kola sa plastikowe i chybocza sie na wszytskie storny jak moga. Wykonanie wiec srednie, jako taki materal, ale ten wozek ma tez duza zalete - jest NISKI. Ja szukalam dla rocznej corki wozeczka i ten okazal sie stzralem w 10. Idealnie sie nim nadal bawi, nastepny kupujemy gondole ale 3 x sie zastanowie zanim wybiore Fisher Price. Odpowiedz Link Zgłoś