Dodaj do ulubionych

Barbie i karuzela,lalka z konikiem,prosze o opinie

22.10.10, 09:57
Swieta zblizaja sie juz wielkimi krokami,prezenty lubie miec wczesniej w szafie.Prosze o opienie osob ,ktore maja takie zabawki

Barbie i karuzela

https://sklep-babyshop.pl/image/GRY/BARBIE5.jpg

Barbie i jezdzacy kon (??)

https://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/70/94/96/1270949616

Warto kupic te zabawki?Co robia i jak dlugo np. Barbie jezdzi na wrotkach,jesli wogole jezdzi wiem ze ciagnei ja ten piesek smile
Obserwuj wątek
    • ktosco Re: Barbie i karuzela,lalka z konikiem,prosze o o 24.10.10, 20:10
      nikt nie ma chociaz tej Barbie z pieskami i karuzela ??
      • elus11 Re: Barbie i karuzela,lalka z konikiem,prosze o o 24.10.10, 23:12
        Mamy z pieskami. Cóż, karuzelka rozwalona po kątach, lalka chodzi do szkoly i na bale razem z innymiwink najfajniejszy wg mnie jest piesek, który wozi na grzbiecie szczeniaki. Jeśli chodzi o zabawę całym zestawem to powiem tak: wszystko działa jak należy, piesek podłączony do karuzelki obraca ją, lalkę ciągnie powoli i trzeba odpowiednio ustawić nogi lalki, żeby zachowała równowagę. Moje córcie 6 i 2 lata obie znalazły w nim coś dla siebie. Starsza jest fanką lalek barbie i chętniej bawi się samą lalką, młodsza uwielbia pieska. Zestaw mamy już ok roku i jeszcze wszystko działa, chociaż pieskowi obluzowaly się nogi i czasem odpadają, ale to skutek niezbyt delikatnego traktowania go przez Małą. Na dobrych bateriach piesek zasuwa energicznie i dość długo wytrzymuje. Ja polecam dla dzieci tak od ok. 4 lat - w pełni wykorzystają możliwości zabawy całym zestawem, chociaż młodsze też się pobawią, ale trzeba pomagać i pilnować bo nie rozumieją, że trzeba poszanowac zabawke (a ze stali to ona nie jest).
        Z konikiem nie znam, ale powiem, że podoba mi się i mojej 6-latce też. Chociaż na Mikołaja już zamawia inne: Paryżanka, Podwodna tancerka, barbie z basenem i z pieskami a ostatnio widziała w gazecie reklamę Barbie video girl i zaczęła strasznie o nią męczyć.
        Pozdrawiam
        • anicaf Re: barbie na amazon 24.10.10, 23:43
          Barbie mają fajne ceny na amazon uk.
          Ja juz kupiłam dla córki tą z basenem i Barbie surferkę z delfinem. no i jakieś 100 zł mam w kieszeni. POlecam przesyłka trwałą 4 dni.
          • inx123 Re: barbie na amazon 25.10.10, 00:36
            moja dostała barbie z pieskiem na mikołaja w zeszłym roku.....strasznie ją chciała.....opowiadała jak to będzie sie tym bawić wink........prawda jest taka, że pobawiła sie pare razy i zabawka stoi ( ściągana z półki raz na mc lub dwawink) ale można było się spodziewać bo ona fanką lalek nie jest a te typu barbie to jedyne jakie toleruje wink.........sama zabawka solidna ....
    • ktosco Wielkie dzieki za wszystkie informacje!!! 25.10.10, 10:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka