Dodaj do ulubionych

Piesek SAMBY czy BOBBY?

23.10.10, 10:41
Witam! Córcia zachorowała na jednego z tych piesków. Mnie bardziej odpowiada funkcjami ten bernardyn SAMBY. Bardzo proszę o Wasze opinie pewnie niejedna z mam któregoś z piesków już kupiła i może coś powiedzieć na jego temat. Pozdrawiam
zabawki-swiata.pl/images/wielkie/samby/piesek_samby_1.jpg
image.ceneo.pl/data/products/1845012/product.jpg
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Piesek SAMBY czy BOBBY? 23.10.10, 14:35
      nie mieliśmy żadnego, ale chłopcy chcieli rok temu pieska bobby (oczywiście dwa bo każdy swojego), nie kupiłam bo opinie były nieciekawe (wpisz w wyszukiwarkę, było dużo wątków na jego temat), dziewczyny głównie pisały że piesek stoi i się kurzy, w tym roku młodszy też chciał tego pieska, ale doszliśmy do porozumienia że kupujemy żywego psa smile
      podsumowując, kup obojętnie jakiego byle nie bobby wink są jeszcze pieski "mokry języczek" oraz "zimny nosek" - moim zdaniem bardzo fajne, lepsze niż samby.
    • bgm13 Re: Piesek SAMBY czy BOBBY? 23.10.10, 15:20
      Mielismy kupic na 3 urodziny tego bernardyna, ale przeczytałam w jakims watku, ze najlepiej zadnego z takich i ...... kupilismy tablice magnetyczna i suchoscieralna z dodatkami. Jak ja się ciesze z tej decyzji! Kuzynka ma takiego "zwyklejszego" psa - szczeka,chodzi coś tam jeszcze i faktycznie, głownie to zbiera kurz.
      • sonrisa06 Re: Piesek SAMBY czy BOBBY? 23.10.10, 16:01
        My mamy pieska Samby i nie mogę powiedzieć, że zbiera kurz. Córka ma takie fazy albo się bawi nim przez kilka dni na okrągło, albo jakiś czas stoi. Często do niego wraca. U nas Samby się sprawdził.
    • clapton1985 Piesek SAMBY 23.10.10, 19:13
      U nas się sprawdził. Mała wpycha mu kość, wyprowadza go na spacer. Ma takie tygodnie, że nim się nie bawi, ale potem ma faze i pies jest w ruchu cały czas.
    • madzik0711 Re: Piesek SAMBY czy BOBBY? 25.10.10, 22:23
      U mnie to wymarzony prezent na urodzinki, wiecie gdzie są jakies promocje, albo może ktoś ma w super stanie do sprzedania, bo czytajac opinie żal mi 160 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka