Dodaj do ulubionych

Kiedy w ecco dla klubowiczów rabat

23.10.10, 22:25
Pamiętacie jak było w ubiegłym roku? Dzieci buty maja, a ja się obudziłam z ręką w nocniku, chce kozaki, zakochałam się w nich smile, a dzień avanti minął...
Wiecie, pamietacie kiedy bylo taniej?
Moge kupic w outletstore tylko zastanawiam się, bo oni maja gwarancje pół roku.
Obserwuj wątek
    • magduchak Re: Kiedy w ecco dla klubowiczów rabat 23.10.10, 22:29
      na początku grudnia
    • 1alfa1 Re: Kiedy w ecco dla klubowiczów rabat 23.10.10, 22:39
      a jaki ten rabat ?
      i jak zostać klubowiczem?
      • a-e-p Re: Kiedy w ecco dla klubowiczów rabat 23.10.10, 23:08
        W zeszłym roku 1 XII było -30%
        Klubowiczem zostaje sie po dokonaniu dowolnego zakupu w sklepie, nie musza to byc buty, ale moze to byc impregnat do butów,itp. Na miejscu wypelnia sie formularz i dostaje sie karte, a potem na maila i sms przysyłaja info o obnizkach.
        Alfa, o ile pamietam ty jestes z Rzeszowa? Idz wiec do sklepu na ul. Grunwaldzka i kup cos najtanszego a na pewno dostaniesz karte. Pan tam sprzedajacy jest bardzo miły smile
        • 1alfa1 Re: Kiedy w ecco dla klubowiczów rabat 24.10.10, 00:37
          nie z rz-wa, ale często jestem. dzięki za info. Czy ten sklep to przypadkiem nie Kukułka? Czy jest może inny? Na grunwaldzkiej nie byłam już 100 lat.
          • a-e-p Re: Kiedy w ecco dla klubowiczów rabat 24.10.10, 14:16
            1alfa1 napisała:

> nie z rz-wa, ale często jestem. dzięki za info. Czy ten sklep to przypadkiem ni
            > e Kukułka? Czy jest może inny? Na grunwaldzkiej nie byłam już 100 lat.

To tam gdzie Kukułka. Sklep jest na rogu Grunwaldzkiej i Matejki. Niestety nieczynny w niedziele, a w sobote chyba do 14.
            Mozesz tez isc do Nowego Swiata do Kukułki (maja tez Ecco), na 2 pietrze obok H&M. Skleo czynny dłuzej i w niedziele mozna zrobic zakupy smile Maja chyba mniejszy asortyment Ecco, ale dodatkowo sa Clarks'y, itp.
            www.galeria-nowyswiat.pl/poziom-1.html
            • 1alfa1 Re: Kiedy w ecco dla klubowiczów rabat 24.10.10, 23:06
              dzięki, zerkne na grunwaldzkiej. W NŚ byłam i marny tam wybór.
              • czarnulkaaa2 dzień Ecco 6.12 22.11.10, 09:43
                Info od miłej Pani ze sklepu smile Zła wiadomość jest taka, że w tym roku będzie -25% a nie -30& jak zawsze....
                • anaq Re:klubowicz 22.11.10, 12:40
                  Żeby zostać klubowiczem nie trzeba nic kupować, tylko pójść i wypełnić formularz. Ostatnio jak byłam w sklepie i oglądałam buty zapytałam jak zostać klubowiczem i pani powiedziała mi, żeby wypełnić formularz. Oczywiście nakupowłam się już butów Ecco w przeszłości, o czym też pani powiedziłam, ale nie miałam przy sobie paragonów, zresztą pani powiedziała, ze wystarczy ypełnić formularz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka