Dodaj do ulubionych

Mikołaj! Kotokolwiek widział, ktokolwiek wie

25.10.10, 11:00
Dziecko poprosiło Mikołaja o konia Pippi. Białego w niebieskie kropki.
Przegooglowałam, przeszukałam allegro. I nic.
Może ktoś widział w sklepie stacjonarnym takiego konia lub podobnego.
O takihttps://www.bajarka.pl/zasoby/images/big/pippikon_m.jpg
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 znalazłam 25.10.10, 11:06
      Proszę:
      www.pikinini.pl/zabawy_z_literatura/kon_ulubieniec_pippi-1
      • loganmylove Re: znalazłam 25.10.10, 11:34
        Jaki supersmile chyba sama kupię na zapassmile
      • paramecium Re: znalazłam 25.10.10, 12:28
        Dzięki
        • b.brzozowska1 Re: znalazłam 25.10.10, 20:02
          ojej,jest naprawdę piękny smile
          będzie udany prezent smile
          • stokrootka1 Jestem pod wrażeniem funkcjonowania tego forum! 25.10.10, 21:35
            Kiedy przeczytałam ten post, pomyślałam: "będzie ciężko z tym koniem".
            A tu proszę... od razu znajduje się ktoś, kto jest w stanie pomócsmile
            To forum jest jednak niezawodne, a właściwie forumki są niezawodnesmile

A konik ślicznysmile
            • asiaiwona_1 Re: Jestem pod wrażeniem funkcjonowania tego foru 26.10.10, 10:45
              bo widzisz - niby proste wstukać hasło w google i znaleźć. Ale często bywa tak że jak się czego konkretnego szuka to wpisuje się w google różne hasła, ale akurat nie pasujące w tym momencie. A jak ktoś inny komu na broszkę taki konik spróbuje znaleźć to od razu mu się udaje. A ja się dodatkowo cieszę, że mogłam pomóc. Choć cena konika trochę wysoka...
              • menadka Re: Jestem pod wrażeniem funkcjonowania tego foru 26.10.10, 11:01
                Cena konika to nic w porównaniu z ceną stroju karnawałowego Pipppi !!!
            • paramecium Re: Jestem pod wrażeniem funkcjonowania tego foru 26.10.10, 11:23
              Zadając to pytanie, też nie miałam wielkich nadziei.
              A tu proszę: wkrótce zamówienie i konik nasz.
              Jeszcze raz dzięki!
    • isia5568 Re: Mikołaj! Kotokolwiek widział, ktokolwiek wie 26.10.10, 10:26
      Podpowiem że jestem z Poznania i widziałam zabawki tej firmy w SPOT (spocie) na Dolnej Wildzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka