Dodaj do ulubionych

stacyjkowo/tomek

26.10.10, 10:24
Witam, chciałabym kupić synkowi (2,5) zestaw Tomka lub Stacyjkowo, czy ktoś może sie wypowiedzięc w tym temacie, zestawy Tomka widziałam z bliska i wiem, że są metalowe, ale jak jest ze Stacyjkowem ? Czy ktoś wie ? Chodzi mi o taki zestaw www.amazon.co.uk/Learning-Curve-Chuggington-Interactive-Around/dp/B003M2XTKQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1288081391&sr=8-2 . Proszę o opinie.

Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • ciszyma Re: stacyjkowo/tomek 26.10.10, 13:40
      My mamy zestawy Tomka i bynajmniej plastikowe zestawy, super wytrzymałe, b. polecam. Młody zbierał zestawy i pociągi od momentu kiedy skończył 2 latka (teraz ma 5). Mamy tego dwie ogromne skrzynie. Chętnie wraca do zabawy w pociągi i co ważne u młodszego brata (1,4) też rośnie fascynacja tym tematem smile. Ja polecam Tomka, bo Stacyjkowo jak na razie znamy tylko z bajek.
    • madzik0711 Re: stacyjkowo/tomek 26.10.10, 21:32
      Też jestem zainteresowana, chociaż moje dzieci zdecydowanie chcą stacyjkowo
      • kxpert Re: stacyjkowo/tomek 26.10.10, 21:41
        Najwygodniej byłoby połaczyć Tomka ze Stacyjkowem, a może jest taka mozliwość ze lokomotywy z Tomka pasują również do torów ze Stacyjkowa ? smile Byłoby super, może ktos się orientuje.
        • kasianowa2 Re: stacyjkowo/tomek 26.10.10, 22:44
          My mamy tomka metalowego i kilka lokomotywek + tory z dworcem fisher pricea Take along?? Przy stacyjkowie jest chyba napisane że jest kompatybilne właśnie z Tomkiem Take along.. A wszystko to kolekcjonuje moja 3letnia córka smile
          • benignusia Re: stacyjkowo/tomek 26.10.10, 22:53
            nasze dziecko uwielbia Thomasa więc tego też mamysmile ogólnie uważam ze są dobrze wykonane i polecam
            o to drugie(chodzi wam o chuggington jak przeczytałam,polskiej nazwy nieznałam)też są fajne,naprawde bardzo podobne ,robione moim zdaniem na to samo kopyto więc.....chyba powinny zdecydować upodobania dzieckasmile
    • kxpert Re: stacyjkowo/tomek 27.10.10, 11:11
      Bardzo dziękuję za odpowiedzi, synek lubi obydwie bajki tak samo, więc najlepszym wyjściem będzie kupić jeden duży zestaw z jednej bajki, a jezeli reszta pasuje, to można wymieszać bajki smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka