Dodaj do ulubionych

Garaż dla trzylatka

28.10.10, 09:18
Wiem, że było, przeleciałam przez wyszukiwarkę, ale pozwolę sobie powielić temat, gdyż nie znalazłam opinii o garażach, nad kupnem których się zastanawiam. Zauważyłam, że wszyscy polecają FP, ale wydaje mi się już zbyt "dziecinny" dla młodego, który w lutym skończy 3 lata. Wader jakoś mnie nie pociąga, nie jestem przekonana do jakości jego wyrobów. Co powiecie na takie:
allegro.pl/podwojny-tor-parking-wloski-garaz-4-poziomy-809-i1285013088.html
lub inne firmy Faro? Nie znam firmy, wiem tylko tyle, że jest włoska, podoba mi się, ale nie wiem, jak z jakością.
A może od razu takie coś:
allegro.pl/najwiekszy-garaz-hot-wheels-parking-wys-natychmi-i1276602807.html
powinien być porządny, sądząc po firmie, ale wydaje mi się z kolei taki nieco zbyt "dorosły" jeszcze...
a Smoby?
allegro.pl/garaz-parking-car-center-majorette-smoby-205389-i1290515738.html
Doradźcie coś, proszęsmile

Obserwuj wątek
    • osmiorka Re: Garaż dla trzylatka 08.12.10, 13:06
      Podbijam temat. Interesują mnie szczególnie opinie na temat garażu FARO. Ewentualnie Smoby majorette. Tak jak przedmówczyni proszę o opinię. Baaardzo...
      • osmiorka Re: Garaż FARO lub Smoby Majorette 08.12.10, 21:37
        Nikt naprawdę nic nie wie na ich temat??
        • biurwa.1 Re: Garaż FARO lub Smoby Majorette 10.12.10, 13:20
          podbijam temat ,czekam na wasze opinie[/b]
    • sylwiamc Re: Garaż dla trzylatka 10.12.10, 14:54
      ja kupiłam mojemu prawie trzylatkowi garaż, co prawda innej firmy. pobawił się nim ze 2 dni i w kąt, szału nie było.
      a garaż taki porządnym, z myjnią, stacją paliw itd.
      firma żadna znana, więc nawet Wam nie powiem konkretnie cóż to jest.
      Spodziewałam się,że go to bardziej zainteresuje.
      • aleks2539 Re: Garaż dla trzylatka 26.12.10, 22:56
        temat podbijam w sprawie garaży smile Interesuje mnie NIE Wader smile
        • aribeth1 Re: Garaż dla trzylatka 27.12.10, 09:25
          Kupiliśmy w końcu Kidkraft Garaż Deluxe, bardzo fajny, tylko składanie zajęło mężowi ponad godzinęsmile Za to w nagrodę został głównym operatorem windywink
          https://www.dadum.pl/media/products/KKR-17481/images/thumbnail/large_Garaz-drewniany-Deluxe-KidKraft1.jpg?updated_at=1285801869
          • agular Re: Garaż dla trzylatka 27.12.10, 21:14

ja polecam garaż kupiony w Mothercare ELC , super wytrzymały i moi chłopcy 5.5 i 2,5 super się nim bawią, ma windę która wydaje realne dźwięki, platformę do helikoptera z dzwiękami, wogóle ma dużo real dżwieków, myjnię, tankowanie poniżej link
            www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-city-garage/dp/B001CTCF1U?_encoding=UTF8& solidnie wykonany i bardzo stabilny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka