polczyk1 07.04.04, 14:06 Po świętach rozpocznie działalność nowy sklep internetowy www.bobasek.com . Z tego, co słyszałęm, mają tam być wyroby Maxi-Cosi, L.Rossi, Okbaby. Dzwoniłem do właściciela i już kupiłem Priori XP.Dzisiaj go dostałem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-kaminski AUTOREKLAMA !!! ??? 07.04.04, 20:15 polczyk1 napisał: > Po świętach rozpocznie działalność nowy sklep internetowy www.bobasek.com . Z > tego, co słyszałęm, mają tam być wyroby Maxi-Cosi, L.Rossi, Okbaby. Dzwoniłem > do właściciela i już kupiłem Priori XP.Dzisiaj go dostałem. Polecam Hmmmm.... na stronie jest napisane że za sklep internetowy odpowiada pan Polczyk (zbieżność nicków he he). Czyżby Pan kupił Priori od siebie? Jesli chce Pan zareklamowac sklep, to bardziej jawnie a nie podajac sie za klienta. EMamy są bardzo SZPRYTNE!)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: AUTOREKLAMA !!! ??? 07.04.04, 20:17 to samo wlasnie panu Polczykowi napisalam w innym watku! Dzis ciagle pojawia sie ta autoreklama! W wielu watkach!!! Uwazam, ze moderator powinien sie tu odezwac i zmazac te posty! Fajnie, ze jest taki sklep, ale powinien sie troche subtelniej reklamowac!!! Pinik Odpowiedz Link Zgłoś