toggis 10.11.10, 19:59 Witam. Moje małe bobo konczy w tym miesiącu 9 mcy. Zastanawiam się jakiej firmy kupić następny fotelik samochodowy.. czym się kierować ? bardzo proszę o radę i opinie !!! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniakoles Re: fotelik samochodowy ...? 10.11.10, 20:05 forum.gazeta.pl/forum/f,97434,Foteliki_Samochodowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: fotelik samochodowy ...? 10.11.10, 20:07 bezpieczeństwem - Twoje małe bobo będzie super bezpieczne w besafe izi combi x3 isofix, Luknij tutaj forum.gazeta.pl/forum/f,97434,Foteliki_Samochodowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: fotelik samochodowy ...? 11.11.10, 10:55 testy zderzeniowe czyli bezpieczenstwo.firma??maxi cosi,bebe confort. Odpowiedz Link Zgłoś
hanadoma Re: fotelik samochodowy ...? 11.11.10, 20:24 tak jak radza Ci dziewczyny, wejdz na forum o fotelikach samochodowych, tam jest facet "ilhenny", który doradzi Ci odpowiedni fotelik do wieku, wagi dziecka, i co ważne do marki samochodu. Ja osobiście mam maxi cosi priori, na allegro po około 460 zł + 0 koszt przesyłki (jesli byłabys zainteresowana podam sprzedawce), w testach wypada ok, i pasuje do 90% aut, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś