latosie 12.11.10, 15:54 Co myślice na temat Bindeez dla 5 letniej dziewczynki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black.joanna Re: Bindeez 12.11.10, 16:44 Ze 2 lata temu było o nich głośno. Zawierały chyba jakąś niedozwoloną i toksyczną chemię, więc pewnie bym nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
hermetyczka Re: Bindeez 12.11.10, 16:49 chyba ci si cos pomyliło, nie wiem dlaczego bylo kiedys glosno, to fajna zabawka dl a dziewczynek. moja 5 latka dostala na urodziny, bardzo chciala. i moj wniosek jest taki: duzo fajniejsze sa rozne zestawy takich jaby koralikow z ikea, ktore sie przyprasowuje. sa do tego rozne szablony, mu teraz mamy fajny do robienia takich jakby zawieszek z rybkami. bindeez bardzo drogie, po spryskaniu wcale takie fajne to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
latosie Re: Bindeez 12.11.10, 19:14 allegro.pl/ikea-korale-koraliki-ukladanka-mozaika-i1314887452.html chodzi o to z ikei ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Bindeez 12.11.10, 20:41 Tamte zostały wycofane, a obecne nazywają sie Nowe Bindeez. Zabawka fajna, moja córka dostała jako młodsza dziewczynka i ładnie się tym bawiła. O dziwo, jej starszego brata też zainteresowała. Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Bindeez 13.11.10, 20:36 Bardzo dobry pomysl, mioja bardzo lubi sie bawic Odpowiedz Link Zgłoś