Dodaj do ulubionych

Chłopięce spodnie dresowe

18.11.10, 00:10
Dziewczyny jakie spodnie dresowe kupujecie synom?
Ostatnio wszystkie jakie mieliśmy niespecjalne jakościowo się okazały...
Chciałabym takie które po kilku praniach nie będą wyglądały jak ścierki a kolana nie będą wypchane po kilku dniach.
Szukam w rozmiarze ok 122cm.
Obserwuj wątek
    • beata77_h Re: Chłopięce spodnie dresowe 18.11.10, 14:08
      Stawiam na welurowe. Przetestowałam już chyba wszytskie możliwe i tylko te, po wielu praniach są jak nowe. Wbrew obawom, wcale się nie powycierały na kolanach, ale fakt że mój syn z tych dzieci, co to na kolanach mało się bawią. Spodnie kupuję w stacjonarnych sklepach, u nas we Wrocławiu jest taka sieć sklepów Tobi, tam są fajne spodnie drersowe z weluru, cieniutkiego sztruksu (welur prążkowany), polska firma GAMET je szyje i jeszcze jakaś druga, ale nie pamiętam jaka. Jesteśmy wierni tym spodenkom już drugi rok, zakupujemy kolejne większe, kiedy z dotychczas posiadanych synek wyrasta (obecnie mamy rozmiar 116-122). Polecam.
      • mmala6 Re: Chłopięce spodnie dresowe 18.11.10, 14:16
        u nas wszystkie jak jeden mąż przecierają się na lewym kolaniewink
        Teraz mamy z H&M za 29zł, całkiem przyjemne choć z mojego chudziaka lecą niestety.
        • dianaro Re: Chłopięce spodnie dresowe 18.11.10, 15:14
          Z racji tego, że moje dziecko nie jeździ kolanami po podłodze więc spodnie są bez przetarć dopóki nie wyrośnie. Jednak z uwagi na wąską talię mojego syna mam problem z kupieniem spodni wąskich w pasie. Popieram że welurowe i polarowe są najlepsze. Kupuję z firmy MK Golińscy - sklep internetowy ma najbogatszą ofertę, H&M, 5-10-15. Na allegro też jest duży wybór spodni dresowych.
        • eszulczewska Re: Chłopięce spodnie dresowe 18.11.10, 18:23
          Witam w klubie - u nas tez tylko lewe kolano dziurawe smile Lewe jezdzi po podlodze, prawa nogla sluzy za "naped". Ja laty duze kupilam w pasmanterii i naszywam, trudno. Nie nadazylabym z kupowaniem, szczytem byl tydzien w przedszkolu gdzie na 5 dni mialam 5 przedziurawionych spodni. smile

• 2bobasy Re: Chłopięce spodnie dresowe 18.11.10, 19:01
      A ja polecam spodnie dresowe Rebel (angielska sieciówka Primark). Od kilku lat kupuje dla mojego syna. Bez probelmu mozna znaleźć na Allegro. Podaje przykładowe linki do aukcji:
      aukcjewp.wp.pl/extra-spodnie-sportowe-rebel-r-128-7-8-lat-i1320090593.html
      aukcjewp.wp.pl/bas06-spodnie-dresowe-granat-7-8l-rebel-z-anglii-i1308983766.html
      Te pierwsze sprawdziły się u nas lepiej. Materiał co prawda 100 % polyester, ale naprawdę super!! Miękkie, wygodne, po kilku miesiącach "użytkowania przedszkolenego " nadal świetnie wyglądają.
      • kitienna Re: Chłopięce spodnie dresowe 19.11.10, 10:27
        ja dużo sportowych ciuchów wybieram na stronce tanisport.pl, ostatnio właśnie patrzyłam na jakieś dresy na siłownię, i myślę że dla małego też coś znajdziesz wink Takie chociażby - firmówki, więc swoje wytrzymają.
        • lupa_87 Re: Chłopięce spodnie dresowe 19.11.10, 11:28
          Nam nigdy Cheeroke się nie przetarły.
    • gwen_s Re: Chłopięce spodnie dresowe 19.11.10, 11:50
      ja przed przedszkolem kupiłam w tesco za 15zł, z obawy, że jakich nie kupię to będą po mcu do wyrzucenia... Do tego jedne kupiłam z takich za 30zł, ładniejsze wzory i dwie pary na takie rynkowe... Tesco za 15zł okazały się najlepsze, nosi je młody non stop od września, piorą się świetnie, nie wycierają się, kolorów nie tracą i przede wszystkim się nie mechacą i nie wypychają kolana... Żałuje, że nie wzięłam ich więcej, te za 30zł totalny badziew, jedno pranie i zmechacone...
    • marcopola Re: Chłopięce spodnie dresowe 19.11.10, 12:35
      Polecam z H&M, tanie i dużo kolorów.
      • muchacz Re: Chłopięce spodnie dresowe 19.11.10, 12:49
        Ja kiedyś kupiłam reserved i były nie do zdarcia, ale teraz nie mogę dostać rozmiaru. HM to dla mnie porażka. Kolana wypychają się ekspresowo, a ostatnio kupione to w ogóle jakieś niewymiarowe. Krok w kolanach, wąskie na dole, w pasie szerokie, a kieszenie ciągle wychodzą. A czy któraś z was miała spodnie endo albo mothercare?
    • misiabela20 Re: Chłopięce spodnie dresowe 19.11.10, 12:53
      kappahl, h&m.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka