Dodaj do ulubionych

Oficerki na jesień

IP: 193.46.186.* 19.11.10, 08:41
kurcze,fajne oficerki, kobitki to mają dobrze w tym temacie,a dla nas co ? wiejskie kowbojkiuncertain nic nie ma...
Obserwuj wątek
    • Gość: zewsząd i znikąd Re: Oficerki na jesień IP: 178.73.48.* 19.11.10, 10:24
      Mężczyźni dawniej też nosili oficerki, ale przestano je produkować - najwyraźniej ktoś uznał, że to buty tak wojskowe, że zwyczajnie na ulicy będą razić (a prawo mężczyzny do decydowania o swoim wizerunku i tak istnieje w nikłym stopniu, skoro wyzywa się mężczyzn w spódnicach od zboczeńców i szyje się bardzo mało różnobarwnych ubrań dla mężczyzn). Zresztą szkoda - stopę mam damską, raczej średnią (40), za to mam łydkę jak facet. I o ile uważam, że dla zdrowia muszę schudnąć (tusza bardzo mi obciąża np. kolana), to już budowa moich łydek jest w moim odczuciu bliska ideału (mam na łydkach trochę tłuszczu, ale i stalowe mięśnie - wyćwiczyły się od dźwigania reszty smile) - to nie ja mam za grube łydki, to szczupłe i mało wysportowane* kobiety mają za cienkie!

* co nie znaczy oczywiście, że każda kobieta tak ma - ale istnieją kobiety łączące te dwie cechy. Zwykle są to także kobiety tresowane i wyuczone, że kobieta musi pragnąć podobać się mężczyznom. Panie - uroda to prawo, a nie obowiązek! Panowie - wy też macie prawo do szaleństwa barw!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka