Dodaj do ulubionych

Jolina Ballerina

19.11.10, 22:09
Warto kupic tą lalkę? Z wyszukiwarki wynika, że parę oób kupił ją w ubiegłym roku na prezenty świąteczne. Proszę napiszcie coś o jakości tej zabawki, co jest na dvd (i czy jest po polsku). Gdzie ta zabawke można kupić w dobrej cenie?
Obserwuj wątek
    • magda1104 Re: Jolina Ballerina 19.11.10, 23:38
      Lalka jest fajna, można ją ustawiać w różnych pozycjach. U nas się jeszcze nie zniszczyła. Na płycie jest tylko muzyka, w książeczce są pozycje baletowe. Moja córka pilnie ją studiowała. Natomiast czy warto? Córka bawiła się nią przez pół roku, wraz nadejściem wakacji straciła zainteresowanie baletem i lala leży. No, ale to zależy od dziecka.
      • anmoko Re: Jolina Ballerina 20.11.10, 11:47
        W tym roku jej nie reklamuja, wiec nie ma w sklepachsmile Widzialam tylko na allegro: pojawila sie nowa wersja - łyżwiarko/wrotkarka, z dodatkowa sukienka. Fajna. Z przesylka wychodzi ok. 100 zl. Tez sie zastanawiam, czy nie kupic jej na Swieta dla mojej 4 letniej "artystki" smile
    • tutam2 Re: Jolina Ballerina 20.11.10, 11:56
      Moja córka dostała tę lalkę w zeszłym roku na Gwiazdkę. Miała wtedy 4 lata i 3 miesięce. Parę miesięcy bawiła się nią a potem poszła w odstawkę, ale córka ma dużo zabawek. Niedawno Jolina znów wróciła do łask.
      Lalka jest po prostu ładna, ma dużo wdzięku, miłą buzię, dobre proporcje no i możliwość przybierania różnych póz. Lalkę kupiła babcia na Allegro, ale chyba lepsza cena była w Realu. Nie wiem, jak będzie w tym roku.
      • noo_noo Re: Jolina Ballerina 20.11.10, 12:02
        dzięki za posty! Gdyby, któraś z Was zobaczyła tą lalkę w sklepie real to bardzo proszę o info.
    • daria.1 Re: Jolina Ballerina 20.11.10, 17:46
      Widzialam w Tesco. Też ją mamy od ubiegłych świąt. Jest ładna. Corka ma 6 lat i od czasu do czasu się nią bawi.
      • dragonia Re: Jolina Ballerina 20.11.10, 18:08
        Lalka ładna, ale niestety u nas głównie leży.
    • kara13 Re: Jolina Ballerina 20.11.10, 20:28
      u nas tylko lezy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka