Dodaj do ulubionych

Klocki magnetyczne- pomocy!

21.11.10, 01:03
Mój chrześnik podobno bardzo je lubi i bawi się nimi w przedszkolu. Na allegro jest ich bardzo duzo, ale ja nie wiem jakie są dobre. Może coś polecicie, bo chciałam mu kupić na mikołaja. Jakiś duzy zestaw do 50-60zł. Pomóżcie, proszę.
Obserwuj wątek
    • linka4 coś takiego? 21.11.10, 01:23
      Znalazłam coś takiego, bo akurat ten sprzedawca ma jeszcze jedną rzecz, która by mnie interesowała i mogłabym nawet odebrać osobiście, bo to niedaleko ode mnie. Czy te klocki są dobre?
      • linka4 link 21.11.10, 01:24
        za szybko, podaję linka allegro.pl/kolorowe-edukacyjne-klocki-magnastix-200szt-i1317675364.html
        • kroliczyca80 Re: link 21.11.10, 01:33
          Ekspertem nie jestem, ale te zalinkowane wyglądają raczej jak chińskie podrobkiuncertain Dobra firma to na pewno geomag, supermag chyba też. Ja własnie wybieram swoje pierwsze dla 3-latka i nie wiem, czy pakowac się jeszcze w te kids (maxi) czy już w normalne?
          • linka4 Re: link 21.11.10, 11:58
            Oglądnęłam sobie te firmowe i jednak zdecyduje się na chińskie podróbki. Akurat siostrzeniec ma 2 klocki przyniesione z przedszkola i to są właśnie takie. Raczej nie ma się tam co zepsuć, a tu za 60zł ma 200 elementów. A te geomag i supermag mają do tego inne kształty pałeczek, więc boję się, że on się nie będzie chciał bawić, bo on chce takie jak ma w przedszkolu.
            • mama2chlopcow Re: link 21.11.10, 12:30
              mój 1,5 roczny synek bawił się z bratem magnetixami ( mega bloksa) i niegdy nie brał do buzi. Teraz ma 2,5 roku i nadal swietnie się nimi bawi także moim zdaniem szkoda kasy na te dla dzieci.
              Podróbek nie polecam bo mają słabe magnesy i nic fajnego się nie utrzyma sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka