sainiri 30.11.10, 09:43 znalazłam w szafie w czasie przeprowadzki, chłopięcy 98-104, granatowy, używany ale w bdb stanie. No i nie wiem, czy jeszcze pójdzie, czy dać sobie spokój? Jak radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clakier Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 09:48 spróbować możesz - ja mam zeszłoroczny 86/92 i też się zastanawiam czy nie wystawić - te śniegi mogą zmobilizować tych którzy jeszcze nie kupili Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 09:52 oj myślę, ze dozo mam czekało na śniegi właśnie, żeby kombinezon kupić, wystawić warto. ja sama dopiero w tamtym tygodniu kupiłam małej kombinezon, a w tamtym roku dopiero pod koniec grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz :| 30.11.10, 10:17 Ja wystawiłam kurtkę synka zimową Zary w której chodził 2 m-ce (na zmianę z 2-ma innymi) za 59zł (kupiona za 119 lub 109) i nie poszła .. A mi się wydawało, że taką okazję wystawiam. Ale jak wystawiałam wrzesien/październik to WSZYTO co wystawiłam to się sprzedało. Obecnie 100% ciuchów wystawionych mi zostało Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: :| 30.11.10, 10:34 bo teraz za tą połowę ceny ludzie kupią nowe ciuchy a nie używane... a jeszcze plus przesyłka i w ogóle z głowy... Zależy jakie ceny chcecie uzyskać, jeżeli macie gdzieś cenę a chcecie się zwyczajnie pozbyć ciucha to pewnie pójdą... Ja j Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 coccodrillo 30.11.10, 11:28 ja mam wrazenie ze nie warto. Próbuje sprzedac nowy coccodrillo roz. 86 i wiedze ze zainteresowanie marne. Sama kupilam za wczesnie i okazalo sie ze maly go przerósł dobrze ze metki nie oderwalam. Za rok jestem pewna, że sprzedam. Wiec niech juz przelezy w szafie niz mam ciagle wystawiac na allegro i tracic na samo wystawienie. A za nowy chce tylko 125zł z przesyłka kosztowal 180 wiec nie przesadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
agafu Re: coccodrillo 30.11.10, 11:34 są też strony gdzie nie pobierają opłat za wystawienie towaru. jeśli mieszkasz w dużym mieście to warto, zawsze z odbiorem osobistym ktoś się znajdzie. ja mieszkam w Warszawie i wystawiam na gumtree.pl i zawsze coś sprzedam. minus taki że dziecięce rzeczy muszę bardzo często dodawać od nowa by nie spadło na dalsze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa.1 Re: coccodrillo 30.11.10, 11:38 a ile chcesz za ten kombinezon może ja kupię Odpowiedz Link Zgłoś
minnie8 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 11:39 raczej chyba sensu nie ma.Myślę,że o kombinezony ludzie "szarpią się "we wrześniu.Teraz ludzie (Ci którzy jeszcze nie kupili) ewentualnie czekają się na wyprzedaże nowych kombinezonów Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta32 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 11:52 tez tak myslalam ale synek wyrosł z kurtki roz 92 i mysle sobie wystawie i juz mam 41,5 a to całkiem przyzwoicie wiec moze sprobuj i wystaw Odpowiedz Link Zgłoś
anaq Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 12:01 Chyba teraz już będzie ciężko Ja wystawiam non-stop ostatnio kombinezon Kappahla r.74 i zero zainteresowania. Myślę, że większe zainteresowanie jest we wrześniu. Sama kupiłam małemu zimową kurtkę latem na wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 03.12.10, 13:23 a ja mysle ze Tchibo warto wystawić ZAWSZE w zeszły poniedziałek srzedałam uzywany kombinezon tchibo 86/92 (fakt, że w idealnym stanie miałam dokładne ładne zdjęcia) za 213 zł był w licytacji od 1 zł. Wystawiłam w piątek na 3 dni aukcja kończyła się w poniedziałek wieczorem (ale może to dlatego, że zapowiadali te sniegi). Odpowiedz Link Zgłoś
zaba772 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 03.12.10, 13:24 Ja BAAAAAARDZO chetnie go zobacze i odkupie Wlasnie takiego szukam teraz Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 03.12.10, 15:13 jeśli jeszcze nie sprzedałaś to daj znać na meila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś