Dodaj do ulubionych

czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tchibo?

30.11.10, 09:43
znalazłam w szafie w czasie przeprowadzki, chłopięcy 98-104, granatowy, używany ale w bdb stanie.
No i nie wiem, czy jeszcze pójdzie, czy dać sobie spokój?
Jak radzicie?
Obserwuj wątek
    • clakier Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 09:48
      spróbować możesz - ja mam zeszłoroczny 86/92 i też się zastanawiam czy nie wystawić - te śniegi mogą zmobilizować tych którzy jeszcze nie kupili smile
      • teane Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 09:52
        oj myślę, ze dozo mam czekało na śniegi właśnie, żeby kombinezon kupić, wystawić warto. ja sama dopiero w tamtym tygodniu kupiłam małej kombinezon, a w tamtym roku dopiero pod koniec grudnia.
    • leneczkaz :| 30.11.10, 10:17
      Ja wystawiłam kurtkę synka zimową Zary w której chodził 2 m-ce (na zmianę z 2-ma innymi) za 59zł (kupiona za 119 lub 109) i nie poszła indifferent.. A mi się wydawało, że taką okazję wystawiam.
      Ale jak wystawiałam wrzesien/październik to WSZYTO co wystawiłam to się sprzedało. Obecnie 100% ciuchów wystawionych mi zostało tongue_out
      • gwen_s Re: :| 30.11.10, 10:34
        bo teraz za tą połowę ceny ludzie kupią nowe ciuchy a nie używane... a jeszcze plus przesyłka i w ogóle z głowy...
        Zależy jakie ceny chcecie uzyskać, jeżeli macie gdzieś cenę a chcecie się zwyczajnie pozbyć ciucha to pewnie pójdą... Ja j
        • kinia117 coccodrillo 30.11.10, 11:28
          ja mam wrazenie ze nie warto. Próbuje sprzedac nowy coccodrillo roz. 86 i wiedze ze zainteresowanie marne.
          Sama kupilam za wczesnie i okazalo sie ze maly go przerósłsmile dobrze ze metki nie oderwalam.
          Za rok jestem pewna, że sprzedam. Wiec niech juz przelezy w szafie niz mam ciagle wystawiac na allegro i tracic na samo wystawienie.
          A za nowy chce tylko 125zł z przesyłka kosztowal 180 wiec nie przesadzam.
          • agafu Re: coccodrillo 30.11.10, 11:34
            są też strony gdzie nie pobierają opłat za wystawienie towaru. jeśli mieszkasz w dużym mieście to warto, zawsze z odbiorem osobistym ktoś się znajdzie. ja mieszkam w Warszawie i wystawiam na gumtree.pl i zawsze coś sprzedam. minus taki że dziecięce rzeczy muszę bardzo często dodawać od nowa by nie spadło na dalsze strony.
            • biurwa.1 Re: coccodrillo 30.11.10, 11:38
              a ile chcesz za ten kombinezon może ja kupię
              • sainiri Re: coccodrillo 03.12.10, 13:15
                napisałam mailasmile
    • minnie8 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 11:39
      raczej chyba sensu nie ma.Myślę,że o kombinezony ludzie "szarpią się "we wrześniu.Teraz ludzie (Ci którzy jeszcze nie kupili) ewentualnie czekają się na wyprzedaże nowych kombinezonów
      • zaneta32 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 11:52
        tez tak myslalam ale synek wyrosł z kurtki roz 92 i mysle sobie wystawie i juz mam 41,5 a to całkiem przyzwoicie wiec moze sprobuj i wystaw
    • anaq Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 30.11.10, 12:01
      Chyba teraz już będzie ciężko sad Ja wystawiam non-stop ostatnio kombinezon Kappahla r.74 i zero zainteresowania. Myślę, że większe zainteresowanie jest we wrześniu.
      Sama kupiłam małemu zimową kurtkę latem na wyprzedaży.
      • zoja1977 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 03.12.10, 13:23
        a ja mysle ze Tchibo warto wystawić ZAWSZE wink w zeszły poniedziałek srzedałam uzywany kombinezon tchibo 86/92 (fakt, że w idealnym stanie miałam dokładne ładne zdjęcia) za 213 zł był w licytacji od 1 zł. Wystawiłam w piątek na 3 dni aukcja kończyła się w poniedziałek wieczorem (ale może to dlatego, że zapowiadali te sniegi).
      • zaba772 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 03.12.10, 13:24
        Ja BAAAAAARDZO chetnie go zobacze i odkupiesmile
        Wlasnie takiego szukam terazsmile
        • aneksis85 Re: czy jest sens wystawiać jeszcze kombinezon Tc 03.12.10, 15:13
          jeśli jeszcze nie sprzedałaś to daj znać na meila gazetowego smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka