Dodaj do ulubionych

sanki.com.pl- są baranie rogi

02.12.10, 10:03
Z poprzedniego wątku jaki założyłam nt. tych sanek wnioskuję, że jest kilka osób zainteresowanych zakupem więc może to info się przyda. Dzisiaj na stronach sklepu saneczki pojawiły się w ofercie. Złożyłam zamówienie, tylko nie wiem kiedy dojadą, bo kurierzy nie odbierają towaru- magazyn zasypanysmile
Obserwuj wątek
    • aregiec Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 10:09
      Czyli po raz kolejny miłe panie nie były zorientowane wink
      • maja285 Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 10:14
        a czy ktoś się orientuje jaka jest długośc siedziska w tych sankach? bo jak widzę nie tych na 110, a z tego co znalazłam one mają tylko 54cm
    • maja285 Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 11:03
      odpowiem sobie sama, bo dostałam maila od firmy smile siedzisko ma 57,5 cm, linka jest gratis
      • onebeata_k Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 11:32
        Zostały już tylko saneczki w wersji składanej. Ledwo zdążyłam złożyć zamówienie! Było 5 sztuk a jak kończyłam zamawiać już było 0... W przeciągu minuty się rozeszły. A dzwoniłam 2 dni temu i miało nie być, no może dopiero przed świętami albo po nowym roku a tu taka niespodziankasmile Dobrze, że doczytałam się na forum, że ktoś kupił zwykłe bo mieli nie mieć składanych a za 2 dni się pojawiły więc sprawdzałam kilka razy dzienniesmile Ciekawe tylko kiedy im te magazyny odśnieżąsmile
        Mam nadzieję, że będą fajne i wygodne.
    • calineczka793 Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 13:09
      Dziewczyny a te składane barnie rogi nadają sie dla rocznego Ssaka, oczywiście z oparciem?

Dzisiaj miałam jechać kupić sanki stacjonarnie, ale tak się teraz zastanawiam nad tymiwink Proszę o szybka odpowiedźwink

Pozdrawiam!\

Doti

Ps. czy do tych sanek maja również pchacze? na stronie nie widzę.
      • aregiec Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 13:50
        Ciezko mi powiedziec ale wydaje mi się ze z jakim śpiworkiem powinny być ok. My mamy to oparcie plastikowe, ktore widze ze aktualnie niedostępne. Co do pchaczy to w zeszłym roku mieli w ofercie, moze dopiero bedą, w kazdym razie po raz kolejny przekonalam sie ze nie ma co brać sobie do serca to co pisza w mailach miłe panie, nie sa zbyt zorientowane... i lepiej sprawdzac na bierząco stronkę
    • pe-likanek Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 13:09
      Mam kilka pytan, może trochę naiwnych, ale pierwszy raz będziemy używać sanek, stąd te pytania o szczegóły. Kupujecie oparcie do tych sanek? Ktore? Jest ono montowane w sklepie, czy samodzielnie? Czy zmieści się na saneczkach dwójka dzieci? Dziękuję i pozdrawiam
      • olo2108 Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 13:48
        Ja kupuję dla dziecka w wieku 1i 10/12 i dokupiłam oparcie drewniane, bo jakoś sobie nie wyobrażam, żeby go nie było. Sanki jeszcze w tym roku będą służyły do ciągnięcia niż zjeżdżania, więc królewicz będzie się chciał "rozłożyć"- a bez oparcia sie nie dawink Sanki, z tego czo czytałam w innych wątkach są duże i stabilne, więc pewnie i dla roczniaka będą ok, chociaż ja bym chyba jeszcze przypieła szelkami takimi jak do wózka.
        Sanki schodzą jak ciepłe bułeczki, ale obserwowałam od kilku dni ich dostępność i np. davosa dokładali po kilka sztuk dziennie.
      • aregiec Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 02.12.10, 13:55
        Oparcia nie sa montowane w sklepie ale montaz jest banalny - za pomocą czterech śrub. My mamy oparcie plastikowe i jest ok, po demontażu rozkłada się na płasko i dzięki temu nie zajmuje wiele miejsca. Sanki mamy Davos 100 i bez problemu sama miesciłam się z córką i zjezdzałyśmy z górek razem wink
        • vegutka Re: sanki.com.pl- są baranie rogi 04.12.10, 16:34
          Dla zainteresowanych-znów są dostępne te sanki "baranie rogi". Właśnie kupiłam jedne-zostały 4 sztuki wink.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka