kimura 03.12.10, 17:03 Jak w temacie? Macie jakieś pomysły? Szukam, szukam i nic ie przychodzi mi do głowy. Zegarka nie nosi, telefon ma nowy,radio było 2 lata temu, nawigacja w zeszłym roku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaroosi Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 17:07 Nie pomogę, bo .... NIC. Bardzo bym chciała, bo to by znaczyło, że i on o mnie panięta. No ale życie jest jakie jest Natomiast Tacie kupiłam akumulatorową wiertarko-wkrętarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ma2ma Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 18:04 ja nosze sie z zamiarem zakupu ladowarki solarnej do auta-czasami mam problem w moim autku aby go odpalic zima ale wiem, ze on sie bardziej ucieszy z nowej "zabawki", choc w jego samochodzie tego prlblemu nie ma bo moj maz to tez ten typ co "wszystko mam i nic nie potrzebuję" _________________________ UBRANKA 68-92, NOWE BUTY NA SPRZEDAZ ZABAWKI Odpowiedz Link Zgłoś
mamomi Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 18:17 Ja mężowi golarkę do twarzy a on mi depilator Odpowiedz Link Zgłoś
asiurkaa Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 21:14 Bardzo mnie zainteresowała ta ładowarka solarna, tylko czy ona aby na pewno działa??Widziałaś to już u kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
ma2ma Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 21:37 ma to nasz znajomy takie male, fajne urzadzenie, laduje sie to poprzez zaplaniczke-wkladasz wtyczke i laduje, wklada sie to za szybe i po sprawie-ten znajomy mowil, ze w zimie to mu super pomaga, bo nie ma rano problemow z odpaleniem a jak sie czlowiek spieszy i auto nie che wspolpracowac to problem a ze ja z tych co zima malo jezdza to byloby super, bo codziennie musze odpalac auto zeby przypadkiem kiedys wogole nie odpalilo _________________________ UBRANKA 68-92, NOWE BUTY NA SPRZEDAZ ZABAWKI Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: ma2ma-zmień proszę sygnaturkę 16.12.10, 09:31 bo w takiej formie jak jest łamie zasady forum Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 18:28 Nową narzutę, poduszki oraz inne dodatki do Jego sypialni. Chciał dostać coś czego sam sobie nie kupi, więc voila ... . Ciuchy, dodatki, kosmetyki i gadżety kupuje sobie sam i jest niezadowolony jak się nie trafi w Jego gust - a gust ma strasznie zmienny Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 18:56 Ostatnio kupowałam golarkę, plecak na laptopa, perfumy, a teraz sama nie wiem.... czekam na pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
dopaminka78 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 20:33 ja swojemu kupiłam pościel z motywem Shreka Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 21:04 mi jakoś w tym roku pomysłów o dziwo nie brakuje, a więc coś z tego- ciśnieniomierz, bo ciśnienie mu skacze ( jak go wkurzę ), a zawsze na to szkoda kasy, bilet na koncert, bo muza to jego druga miłość, kartę podarunkową do saturna, bo wiem, że najbardziej cieszy się z płyt, ale nigdy nie wiem, jaką mu kupić, stolik na laptopa, perfum, torbę podróżną. Najbardziej ucieszyłby go bilet i karta do saturna, więc może to. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 21:00 Mąż w grudniu - mikołaj, święta i imieniny: karnet na basen piłkarzyki (stołowe) kubek termiczny breloczek do kluczy z empiku (brelok szefa) i wspomnienie młodości komiksy Tytus, Romek i Atomek dobrą książkę sensacyjną chciałby pewnie jeszcze fajną koszulę, sweter, bokserki, rękawiczki skórzane...ale to kupimy po świętach na wyprzedażach Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 21:08 ja też już się kilka razy przymierzałam do kupna ciuchowego prezentu, ale zawsze potem mam stracha, czy się spodoba, no i najważniejsze, czy będzie dobre. Mąż zawsze kupuje sobie ciuchy sam, ewentualnie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 21:14 mój chciał koncert na dvd ale zapomniałam kogo a sama chyba rękawice skórzane mu kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
anick5791 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 21:30 u mnie sprawdzają się drogie gadżety typu wizytownik, etui na długopisy, szalik... banalne, ale praktyczne, byle dobrej jakości. zauważyłam, że jak wysilam się na pomysłowość w rodzaju fotograficzny atlas Afryki, zestaw do obserwacji owadów + atlas, to później wszystko leży i się kurzy Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 21:33 torbę aktówkę - pojemną na masę detali jak notatniki, kalendarze i ... laptop! tylko kurka nie bardzo mam wiedzę na ten temat a czas leci oscyluję w kier. Samsonite perfumy kupi sobie na strefie, ciuchy twierdzi że ma (a nie, ale wnet %), na koncert nie bardzo ma/mamy jak się wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 03.12.10, 22:23 Ja w tym roku kupiłam mu koszulę "traperską" flanelową, jakich sama na nim nie cierpię (w górach tak, ale nie w domu) ale on je kocha)) Czuję, że sprawię mu niespodziankę i radość. Odpowiedz Link Zgłoś
mojekochane Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 04.12.10, 09:18 Ja chcę kupić mężowi radio do samochodu tylko wymyślił żeby było z wejściem na pendraiwera nie wiem jakie wybrać macie może coś na oku? Odpowiedz Link Zgłoś
minnie8 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 04.12.10, 10:24 nowy dywan do salonu Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 04.12.10, 14:14 Moj sie baaaaardzo w tamtym roku ucieszyla z radia do auta z wejsciem dla ipod'a, albo z walizki takiej malutkiej na kolkach z przedzialem na laptop i oprzyrzadowanie do niego i miejscem na bielizne i koszule na nastepny dzien, dwa, jak jest w krotkie podrozy. Moj maz biega maratony, wiec dostaje rzeczy do biegania: zegarek z pomiarem pulsu i pomiarem przebiegnietego dystansu, ciuchy na biegi. W tym roku dostanie kurs biegania odemnie (zyczyl sobie od kilku miesiecy, ale mu pieniedzy bylo szkoda) i bilet na masaze (bo tez uwielbia - w przeciwienstwie do mnie). Moim zdaniem fajnym prezentem dla meza, ktore lubi techniczne rzeczy jest taka malutenka kamerka (maz ostatnio kupil i jest b. zadowolony): www.amazon.de/Flip-Pocket-Camcorder-digital-Display-schwarz/dp/B002SJFM1S/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I1EE2E5X0S938&colid=1A14PPTOB34DV Niestety juz podrozala, bo kosztowala 77 euro. Fajna, bo mozna godzine nagrywac, ma w sobie juz podlaczenie USB i jest malenka jak telefon komorkowy. Jakosc calkiem ok. Latwo ja zabrac i szybko sie obsluguje. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 PINIK 15.12.10, 20:55 pinik napisała: > > Moj maz biega maratony, wiec dostaje rzeczy do biegania: zegarek z pomiarem pul > su i pomiarem przebiegnietego dystansu, ciuchy na biegi. W tym roku dostanie ku > rs biegania odemnie (zyczyl sobie od kilku miesiecy, ale mu pieniedzy bylo szko > da) Co to za kurs biegania? Mój mąż również biega i myślę że mogłoby go to zaciekawić. Co prawda pod choinkę "zażyczył" sobie 3 parę butów do biegania, ale może podsunę mu również pomysł kursu... Odpowiedz Link Zgłoś
oddissey Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 15.12.10, 16:55 Ja chciałam kupić karnet na siłownie bo był za 50 zł ze 100 zł, ale nie zdążyłam, bo sie ta okazja skończyła, dziś jest pizza akurat za pół ceny ale to niezbyt...brzuszek już i tak ma ,a to było tutaj www.klubznizek.pl/szczegoly/7/49+zł+zamiast+100+zł+za+miesięczny+karnet+bez+limitu+wejść+do+klubu+fitness+Vita+Fit+w+Gdańsku! swoją drogą nie bardzo rozumiem o co chodzi na tej stronie, czemu coś jest nagle za pół ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 15.12.10, 20:47 U mnie porażka prezentowa, więc się wyżalę... We wrześniu mąż miał okrągłe urodziny i chciałam mu kupić coś specjalnego. Mówił, że marzy o zdalnie sterowanym helikopterze. Znalazłam na allegro, ale potem w sklepie z modelami powiedzieli, że to kiepskie i dla dzieci i pokazali taki dla początkujących dorosłych-full wypas za 300 zł. Pomyślałam sobie ok, w końcu jest okazja, a zawsze mąż dostaje skarpetki, krawaty itd. a uwielbia takie bajery. No i po pierwszej radości okazało się, że sterowanie jest diabelnie trudne, nie to co w terenówce naszego 4latka. Pierwsze próby helikopter przepłacił poważnymi uszkodzeniami, mąż wszystko wymienił i ma zamiar się uczyć, ale póki co helikopter w kartonie stoi w piwnicy. Porażka, powiedziałam mu, że na gwiazdkę znowu będzie krawat Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 15.12.10, 20:46 lumpy mu kupiłam, bluze, t-shirt i zajebistą torbę sportową. będzie miał na siłkę a co tam ale jesli w tym roku również nie dostanę od niego prezentu to za rok mu nic nie kupię! o. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 16.12.10, 18:11 A jaką torbę kupiłaś, możesz podesłać linka? Odpowiedz Link Zgłoś
bernihor Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 15.12.10, 20:55 Wietrzny narzeczony, zapalony żeglarz, dostanie roczną prenumeratę miesięcznika Żagle to poważniejszy prezent a wychodząc z założenia, że każdy męzczyzna jest jak mały chłopiec to jeszcze Lego Technic pojazd buggy. Większy sam sobie kupił, mi na szczęście pozostała skala mikro Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 16.12.10, 08:47 Moje wszystkie chłopskie prezenty w tym roku: Buty trekkingowe, profesjonalna czapka zimowa z windstopperem, profesjonalne rękawice softhellowe, bielizna termoaktywna, porządna duża latara, książka (bo mój chłopak piłkę kopie - dla kibica), portfel, zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 16.12.10, 09:13 etui na sony ericssona skórzane z klipsem ratchet Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_val Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 16.12.10, 11:58 duża skrzynka na narzędzia (na kółkach) kilka książek Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 16.12.10, 13:04 Ostatnio było etui na laptopa. Często bywały też koszule i perfumy. Raz była piżama. Teraz najprawdopodobniej będzie blender. Na pewno ucieszyłby się też z jakiś narzędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 16.12.10, 13:27 M dostanie: brelok F-16, nalepkę na samochód też z jakims tam latającym stworem ( ostatanio widział u kogoś jak stalismy na światłach i marudził,że chciałby ;P) oraz kalendarz lotniczy książkowy. To samolotowy pasjonat a ja w temacie cienka jestem więc za sprzęt się nie biorę, samolot buduje sam, części zamawia sobie w Hong-Kongu więc w takie gotowce ze sklepu wcale się nie bawi iza Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 16.12.10, 15:34 płytę. miała być jedna, ale nie mogłam się zdecydować i kupiłam 2 Odpowiedz Link Zgłoś
grandcentral Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 16.12.10, 16:14 stacje meteo. lubi obserwowac pogode i codziennie kilka razy na termometr za oknem zerka a teraz nadajni na dworze a odbiornik przy lozku Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 18.12.10, 09:25 iberka napisała: > M dostanie: brelok F-16, A gdzie taki brelok można kupić? Moj by się bardzo ucieszył. Na świeta nie zdąze, ale zaraz imieniny bedą Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 zazdroszcze 16.12.10, 17:06 moj maz nie ma prawie zadnych zainteresowan, nie gra, nie slucha muzyki, nie czyta ksiazek, nie oglada filmow, nie lubi gadzetow, nie uprawia sportu, nie chodzi na basen, silownie.. jedyne co to moglabym kupic to jakis sprzet do warsztatu ale tez juz prawie wszystko ma. nawet kluczy ma NADMIAR. jedynie ciuchy zostaja. ewentualnie podstawowe kosmetyki. ja nadal mam metlik bo ile moge swetry i koszule kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: dla biznesmanów 17.12.10, 12:49 Ładna kolekcja biznesowa pojawiła się w Tchibo, warto zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mirszy Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 17.12.10, 14:54 Mój w tym roku dostanie stojak na wiertarkę do warsztatu, blootofa (czy jak to się tam pisze ) to taka karta co się wsadza do drukarki i bez kabla z kompa drukuje. I prezent zbiorczy szczoteczka elektryczna z irygatorem, bo stara się rozwaliła. I tak przekroczyłam budżet. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 17.12.10, 16:18 A mój dostał już kurs jazdy ekstremalnej (ale termin ma umówiony dopiero na styczeń), a pod choinką znajdzie jeszcze tradycyjne perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
meltibi Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 17.12.10, 16:58 Też mam ten problem co roku, bo w zasadzie ma wszystko a ciuchy woli kupować sam Uwielbia podróżować (choć wielkim podróżnikiem nie jest ), więc przygotowałam mu fotoksiążkę z jego fotografiami - te które lubi najbardziej. Myślę, że trafiłam - bo dawno już nie było takich prezentów u nas, o których byśmy nie wiedzieli, bądź sami ich nie wybierali Odpowiedz Link Zgłoś
hanadoma Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 17.12.10, 20:02 a mój M w tym roku dostanie ode mnie TACZKĘ, pięknie udekorowana czerwoną kokardą będzie czekać na niego przed domem jeczał, że nie ma to teraz juz będzie miał a pod choinką znajdzie skórzane rekawice Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 17.12.10, 22:52 Ostatni zakup to pomysł który wpadł mi wczoraj do głowy z racji tego, że mąż jest fanem Discovery i programów z Ray Mears to kupiłam książkę zkoła Przetrwania. Kultowy Poradnik Survivalowy -w opinach przeczytałam, że taką pozycję powinien mieć każdy facet w swojej bibliotece. Pozatym na zapakowanie czekają : perfumy, bokserki, spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkania1975 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 18.12.10, 12:48 Ogromny zestaw narzędzi w walizce i wiertarke) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaz1 Re: Co kupujecie mężom na Gwiazdkę? 18.12.10, 12:53 Kochana koleżanko, wydaje mi się, że swojemu mężowi możesz kupić po prostu elektryczną maszynkę do golenia. Uniknie w ten sposób problemów związanych z nieprzyjemnymi zacięciami. Mój tata używa takiej od dwóch lat i jest bardzo zadowolony. Muszę jednak przyznać, że są one dość kosztowne: www.kupujemy.pl/hq7350-cena-sklep.html www.kupujemy.pl/5-550-cena-sklep.html Odpowiedz Link Zgłoś