Dodaj do ulubionych

zniżka w ecco - dostałyście maila?

05.12.10, 10:58
czy dostałyście już maila z info o zniżce na Mikołajki? Na facebooku piszą, że taką informację wyślą. Zastanawiam się, czy ten mail jest potrzebny do uzyskania zniżki w sklepie stacjnonarnym. I jeszcze jedno, czy ta znizka obowiązuje juz w ten weekend, czy tylko 6 grudnia? Do tej pory maile z info o akcjach w ecco dostawałam przynajmniej pare dni wcześniej, a teraz cisza ...
Obserwuj wątek
    • agata9991 Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 05.12.10, 12:46
      nie dostałam.
      • lamond77 Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 08:25
        MNIE TERZ TO DZIWI- ZAWSZE MAIL Z WYPRZEDZENIEM I AKCJA OBNIŻKOWA W WEEKEND A TERAZ CISZA I ZNIŻKA W PONIEDZIAŁEKsad
        • aiwilo1 Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 09:42
          podciągam bo też poluję na zniżkęsmile
    • pia_ Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 09:48
      Dostałam maila dzisiaj, zniżka -25% jest od 6 do 24 grudnia. Wystarczy okazać kartę Ecco Club.
    • minkapinka Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 09:52
      Własnie dostalam, szkoda, ze -25% a nie 30%
      • bladyroz Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 10:18
        ja nadal nie dostałam, beznadziejne są te akcje ...
        • uwielbiam_truskawki Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 10:25
          A ile kosztują track uno po obniżce - bo w żadnym sklepie telefonu nie odbierają.
          • bladyroz info z facebooka 06.12.10, 10:50
            W końcu jakieś info z facebooka:
            Mamy przyjemność zaprosić ECCO Klubowiczów na akcję VIP w ECCO Klubie - 25% na całą kolekcję butów i toreb jesień / zima 2010! Otrzymujecie dostęp do pełnej kolekcji ECCO przed oficjalną wyprzedażą! Akcja trwa od 6 do 24 grudnia! Przy zakupie należy okazać kartę klubu ECCO! Uwaga, jeśli nie jesteś członkiem klubu ECCO, a chcesz wziąć udział w akcji, przy zakupie wypełnij ankietę Klubu ECCO w sklepie ECCO, odbierz pakiet i zrealizuj swój rabat VIP! Nie czekaj! Zgłoś się już dziś do najbliższego sklepu ECCO!

Czyli nie musze mieć maila? wystarczy sama karta?
            • aregiec Re: info z facebooka 06.12.10, 11:57
              zawsze sama karta wystarczała tzn albo karta albo wydrukowane zaproszenie
              • minnie8 Re: info z facebooka 06.12.10, 12:13
                a gdzie można zdobyć to zaproszenie?
    • emtii Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 12:34
      Ani @,ani sms-a z informacją nie dostałam tym razem.
      Byłam dziś w Ecco i Pan powiedział,że oni sami dowiedzieli się o całej akcji dziś rano.
      Zakupy z kartą stałego klienta,jak ktoś już wcześniej wspomniał można robić do 24.XII.
    • aurinko Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 12:43
      Dostałam maila, zniżka 25% od 6 do 24 grudnia.
    • madzik0711 Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 13:21
      Trzeba tylko karte. Byłam kupiłam 3 pary butów.
      Pani przy mnie dopiero pisała o karte i tez naliczyli jej rabat.
      • pasik Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 15:06
        rano przyszedł mail..jak Mikołajtongue_out
    • moguer Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 15:58
      Ja też dzisiaj dostałam, kiedyś jak kupowałam zapomniałam wydukowac tego zaproszenie, ale sprzedawca i tak mi naliczył.
    • emtii Re: zniżka w ecco - dostałyście maila? 06.12.10, 18:37
      Do mnie też w końcu dotarł @ z zaproszeniemsmile
      Jednak nie jest ono konieczne,kupiłam buty z rabatem po okazaniu samej karty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka