Dodaj do ulubionych

z klipsem :(

05.12.10, 19:26
Szykuje właśnie córci ubranie na jutro do przedszkola i wyciagnęłam nowe spodnie z H&M patrzę a tu ..klips.
Kurcze - odczepić sie tego nie da tak domowym sposobem chyba sad
Chyba muszę z tym jechac do sklepu ale czy nie posądzą mnie,że zwinęłam sad((
Pewnie dobrze by było mieć jakis paragon ale ja kupuje duuuzo/ prowadzę sklep internetowy z ciuszkami/ i wszystko biore na faktury a te z kolei są u księgowej.

Da sie jakoś to załatwić bez bieganie po księgowych ?
Może ktos miał podobna sytuację ?

Swoja drogą dziwne ... nigdy nic mi na bramce nie pikało smile
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: z klipsem :( 05.12.10, 20:02
      Bierzesz jakieś obcęgi i szczypce, albo 2 pary szczypiec, łapiesz jedno i drugie i delikatnie odciągasz. Mi się to zdarzyło już dwa razy i też nic nie pikało przy bramkach.
      • babajaga-only Re: z klipsem :( 05.12.10, 20:18
        smile czyli w domu damy radę smile - super bo przeraża mnie jazda na drugi koniec miasta do księgowej.
        Dziękuję - byłam pewna,że specjalne"ustrojstwo" do tego jest potrzebne smile
    • lidiusz1 Re: z klipsem :( 05.12.10, 20:07
      Kiedyś kupiłam koszulę w realu z tchibo, dałam w prezencie i po rozwinięciu okazało się, że jest klips (też nic nie brzęczało przy bramce).Udało się klipsa zdjąć w domu. Ja tego nie robiłam więc nie napiszę Ci jak.Powodzenia.
      • gibon301 Re: z klipsem :( 05.12.10, 20:16
        mi się tak zdarzyło, też w h&m...dzwoniłam żeby zapytać co z tą sprawą zrobić - zdejmą ci w każdym sklepie ale z dowodem zakupu, czyli jeśli nie obcęgi to faktura wink
        obcęgami nigdy nie ściągałam więc nic nie poradzę
        • paliwodaj Re: z klipsem :( 05.12.10, 23:31
          he, he uwazajcie bo czasami w klipsach jest atrament, zwykle przy drogich ciuchach, wiec przy domowym zdejmowaniu moze sie po prostu wylac na ubranie i nigdy nie sprac
    • babajaga-only Re: z klipsem :( 06.12.10, 11:44
      Odczepili mi smile - doszukałam się paragonu smile

Zaciekawiona tym co napisała paliwodaj zapytałam o ten atrament i na 100 % z atramentem są wszystkie klipsy w KappAhl - u tak więc faktycznie trzeba uważać smile
      • pia_ Re: z klipsem :( 06.12.10, 11:55
        Ja miałam klipsy z Tesco, bez udziwnień. A tak na marginesie to w sklepach gdzie klipsy mają atrament jest to wyraźnie zaznaczone, pierwsze słyszę, aby KappAhl stosował takie klipsy do wszystkich rzeczy, głównie są doczepione do tych droższych i też jest informacja o tym.
        • babajaga-only Re: z klipsem :( 06.12.10, 12:17
          Dzisiaj przy ściąganiu klipsa w KappAhl zapytałam własnie o ten atrament i kasjerka pokazała mi jak taki klips wygląda.Nie widać tego na zewnątrz ale wewnątrz są trzy kolorowe" paseczki" właśnie z atramentem.
          Może to jakaś nowość i lepiej zaczęli zabezpieczać towar bo żalił mi sie kierownik naszego sklepu,że strasznie kradną męskie ubrania z serii POLO/ czy jakos tak - nie wiem, ja od dzieciowych ciuszków jestem smile/
      • marta2202 Re: z klipsem :( 06.12.10, 11:57
        Też mi się to zdarzyło, naszczęście byłam jeszcze w galerii i nie mogłam wejsć do sklepów bo wszedzie piszczałamsmile przejżałam stos siat i znalazłam bluzkę z klipsem właśnie z H&M! Musiał być paragon żeby mi to w sklepie zdjęli.
        • ju_mi Re: z klipsem :( 06.12.10, 12:36
          Mój mąż kiedyś miał tę część klipsa z igłą wpiętą w kieszeni spodni! Ubrał spodnie, wsadził ręke do kieszeni żeby poprawić spodnie i nadział się na to ustrojstwo sad Dobrze, ze to on, a nie synek wink
          A klipsy z atramentem mają też w Reserved - mój syn bardzo lubi 'majstrować' przy klipsach jak jesteśmy w sklepie: ogląda je, dotyka itp. i kiedyś sprzedawca w Reserved, widząc jak mały się interesuje klipsem, powiedział żebyśmy uważali, bo może go oblać atrament.
          • heca7 Re: z klipsem :( 06.12.10, 14:04
            Decathlonie mają z atramentem. I mąż białą czapkę adidasa z nim dostał. Nic nie piszczało. Kupowaliśmy duzo rzeczy, pani wzucała do wielkiej torby i dopiero w domu to zauważył. A do Decathlonu mamy daleko. Trzeba było zdjąć samemu, czapka się dopraławink Ale odtąd sprawdzamy wszystko sami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka