Dodaj do ulubionych

Wózek Slalom Pro

07.12.10, 22:31
Witam serdecznie,
mam pytanie o kolor wózka jane slalom pro. Chciałam kupić ten wózek w kolorze J01 ACTIVE. Niestety kupuję go przez allegro, a zdjęcia nie są najlepszej jakości. Chodzi mi o to czy jest to kolor czarno - czerwony, czy czarno - różowy.? Chciałam ten wózeczek dla mojego synka stąd moje obawy o kolor różowysmile Może któraś z Was ma taki wózek albo go widziała.Pozdrawiam serdecznie i czekam na pomocne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • hunter_wolf Re: Wózek Slalom Pro 07.12.10, 23:24
      Kolor jest dokładnie taki, jak na tym zdjęciu gondola:
      wszystkodladziecka.com.pl/jane-slalom-pro-formula-strata-p-1044.html
      Kliknij w ten pierwszy wózek i pokaże się powiększenie, a tam gondola, spacerówka i nosidełko. My mamy dla syna taką gondolę właśnie, moim zdaniem jest ok, pozdrawiamsmile.
      • naleczo_wianka Re: Wózek Slalom Pro 08.12.10, 09:13
        Bardzo dziękuję za odpowiedż, mam tylko obawy czy to ten sam kolor.Twój nazywa się pigment i jest czerwony z dodatkami czarnymi, a mój nazywa się active i ma czarny stelaż, jest cały czarny z dodatkami różowymi( lub czerwonymi) tego jeszcze nie wiem. Dlatego zastanawiam się czy to jest to samo.Twój kolor bardzo mi się podoba i nad nim nie zastanawiałabym się ani minutysmile Pozdrawiam i dziękuję.
        • ivaz Re: Wózek Slalom Pro 15.12.10, 11:55
          ja mam taki wózek, to kolor czerwony, uwazam ze kolorystyka jest uniwesralna zarówno dla chłopca jak i dziewczynki. Poza tym wózek jest rewelacyjny, wczesniej miałam jedo ale to zupełnie inna klasa to tak jakby prównywac mercedesa do poloneza. Na pewno bedziesz z wózeczka zadowolona wg mnie ma same zalety.
    • atrapcia Re: Wózek Slalom Pro 08.12.10, 13:05
      Najłatwiej zapytać się sprzedającego na allegro - jest tam taka opcja.
    • gaga-sie Re: Wózek Slalom Pro 14.12.10, 17:24
      Głęboki kolor czarny i czerwony, dla chłopca bardzo ładnysmile W odróżnieniu do koloru pigment, który ma bardziej rozmytą czerwień, a ciemny kolor to grafit wpadający w granat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka