Dodaj do ulubionych

Mój Dropsik : )

18.10.10, 19:35
mam nadzieję że uda mi się wstawić zdjęcia.
fotoforum.gazeta.pl/u/shih-mo.html
Obserwuj wątek
    • shih-mo Re: Mój Dropsik : ) 18.10.10, 19:37
      były robione miesiąc temu. jak zrobię aktualne to wstawię.
    • agatek28 Re: Mój Dropsik : ) 18.10.10, 19:38
      Maaatko..uroczy jest;) Tylko kurcze ..miałam kłopot żeby dojrzeć oczka...akurat ma tam ciemną sierść;) No fajny facecik...podoba mi się...No i jak ich tu nie kochać??
      • annrez Re: Mój Dropsik : ) 18.10.10, 19:59
        moj Frodzio jest bardzo podobny do Dropsika , super piesio!
        • magda79pn Re: Mój Dropsik : ) 18.10.10, 20:03
          śliczny :)
          • magda79pn zdjęcia w ogłoszeniach... 18.10.10, 20:23
            zastanawiam się dlaczego niektóre szczeniaczki są śnieżno białe, a inne białe ale nie takie śnieżne? czy myślicie że to zależy od aparatu? czy poprostu te bialutkie jak śnieg malce są zadbane? zauważyłam też, że jedne są bardziej kudłate a drugie mniej ale to akurat może zależeć od wieku, fotki są robione w różnym wieku od 6 tygodni do kilku miesięcy :)
            a np na niektórych fotkach jest napisane że mają 8 tygodni i te psy mają długie włosy (czasem malutkie kitki spięte spineczką), inne też mają 8 tyg a są jakby "ulizane" nie takie "puchate".
            • shih-mo Re: zdjęcia w ogłoszeniach... 18.10.10, 20:36
              myślę, że dużo zależy od aparatu, umiejętności robienia zdjęć, ale też czasem od tego czy piesio jest zadbany.
              Ty chyba masz zamiar dopiero kupić pieska?
              Zdjęcia mówią dużo ale najwięcej można zobaczyć na miejscu.
              Możesz ewentualnie przed zakupem poprosic sprzedawcę żeby na maila wysłał ci więcej szczegółowych zdjęć.
              Co do włosów, to jedne mają gęstszy, inne rzadszy. Jednym rosną szybko, innym trochę wolniej. Jak u ludzi. Tak czy inaczej jak będziesz dbała o pieska to na pewno będzie śliczny.
              Mi zależało głównie na tym żeby mój pies nie miał tak bardzo płaskiej mordki prawie jak u pekińczyka. Bo tu też może być tak że ma bardzo płaską albo też ciut dłuższą. udało się wybrac takiego co dla mnie ma idealną.
              • magda79pn Re: zdjęcia w ogłoszeniach... 18.10.10, 20:55
                tak, ja dopiero mam zamiar kupić, w sumie jesteśmy zdecydowani, tylko nie ma nas w pl :)
    • obywatel_korowiow Re: Mój Dropsik : ) 18.10.10, 21:28
      Świetny jest, i jak tu takiego psiaka nie kochać :).
      • shih-mo Re: Mój Dropsik : ) 18.10.10, 21:52
        Czy wy też tak macie, że na każdym spacerze ludzie was zatrzymują żeby podziwiać i głaskać pieska? Pewnie jak dorośnie to już tak nie będzie. Raz nawet jakaś pani na rowerze jechała i zatrzymała się, zsiadła z roweru i już przytula Dropsa! Na spacerze w Nałęczowie (tak z 1,5 godziny tam byliśmy) ze 30 osób na pewno go głaskało.
        Ale shih tzu wszystkie są takie słodkie! Ja sama kiedyś spotkałam chłopca ze szczeniaczkiem shih tzu i nie mogłam się oprzeć żeby nie pogłaskać.
        • an3czka2 Re: Mój Dropsik : ) 19.10.10, 10:07
          To normalne, za nasza się też oglądają i zatrzymują żeby pogłaskać. Sąsiedzi też za każdym razem głaskanie i tulenie. Te pyszczki i oczy piękne chyba to powodują:), trudno się oprzeć.
          Pozdrawiam
          • shih-mo Aktualne zdjęcia 29.12.10, 10:17
            Dropsik ma 7 mcy, waży 4,9 kg i jest kochaną mordeczką

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2559265,2,1,DSCF7021.html
            fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2559267,2,3,DSCF7029.html
            • an3czka2 Re: Aktualne zdjęcia 29.12.10, 10:45
              Fotki super, ale model jeszcze lepszy:)Muszę się zmobilizować i dać też nowe fotki.
              • shih-mo Re: Aktualne zdjęcia 29.12.10, 11:58
                dzięki : ) Koniecznie wstaw fotki Lilki. Chętnie sobie obejrzę śliczną mordkę shihtzaczka.
    • qqqq33 Re: Mój Dropsik : ) 30.12.10, 19:17
      fotoforum.gazeta.pl/photo/2/cb/cb/c0qq/TIoAEGnZGwAYAngmBA
      • qqqq33 Re: Mój Dropsik : ) 30.12.10, 19:19
        Coś mi nie wychodzi wstawienie zdjęcia naszego pieska. Może ktoś mi pomoże? Inka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka