silwa77 13.12.10, 12:41 Przymierzam sie do zakupu pralki [prosze Was abyście napisali swoje spostrzezenia i jak długo macie pralki.mój typ to elektrolux 45cm 6 kg Opinie różne jak i o całej reszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Pralka-jaka 13.12.10, 12:52 o to chyba wybierałam ta samą nawet do domu mi ją dostarczyli ale niestety musieli zabrac, bo okazało się,że wymiary rzeczywiste były większe niż podaje producent ;P a u mnie pralka " na wymiar pasowac musiała. Kupiłam Lg direct drive 6kg, taką płaska właśnie i od maja używam codziennie, bo u nas stosy prania ;P. Polecam iza Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: Pralka-jaka 13.12.10, 12:56 Ja mam Candy od 4 lat, nic się z nią nie dzieje złego, a piorę bardzo dużo. Kupowałam ją na szybko, jest z tych wązkich pralek. Jest bardzo ładna, zgrabna, energooszczędna, ale teraz wzięłabym electroluxa. Chciałabym mieć taką pralkę, żebym mogła sobie czas prania ustawić, a nie tylko program wybrać. Przykładowo program na 60 stopni pierze się u mnie ponad dwie godziny, a ja chciałabym sobie nastawic te 60 stopni, ale na przykład na godzinę prania, ale tak się w mojej pralce nie da. Przy zakupie następnej będę zwracała na to uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś