Dodaj do ulubionych

Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży?

03.01.11, 12:14
Kupujecie w ogóle coś?
Obserwuj wątek
    • robin81 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 12:18
      kilka szt legginsow-w cubusie i zara(wole cubusowe na swoja chudzine ale nie bardzo z kolorystyka w tym sezonie).dwie tuniki po 15Zl w kaaphal,jedna bluzka w hm i jedna w cubusie.
      plus standardowo bielizna i skarpetki w monthercare.
      dla siebie-plaszczyk w promodzie,sweter w mango.
      dawno tak malo nie kupilamuncertain
    • monia19722 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 12:29
      zgadzam sie, pracuje w galerii i wszystkie sklepy mam "pod nosem" - bałam sie że jak co roku spłucze się na wyprzedażach a tu ... 1 tunika w cubusie dla mojej 4 latki !!! w mothercare miałam juz w ręku bielizne ale sobie przypomniałam ze kilka sztuk jeszcze z lata zapakowane czekasmile w cubus zastanawiałam sie nad kurtka zimową ale w starym roku miałą cenę 74,50 a wczoraj juz 99 zł więc nie wzięłam, dla siebie nic nie upatrzyłam, ogólnie kicha; aha jeszcze 2 pary rajstop w calzedonia dla 4 latki; ależ poszalałam smile
    • zazou1980 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 12:30
      ja kupiłam kurtkę w h&m przecenioną z 249 na 60 pln (najlepszy zakup), czapkę w carry z 50% zniżki, 2 pary super korali w jeans club - jakieś 20-30% taniej - dla mnie tyle.

zaraz idę do galmoku, bo mam luzy w pracy, to może coś jeszcze wyszukam, bo córce w tym roku jeszcze nic nie kupiłam...
      • leneczkaz Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 13:54
        Mój mąż kupił 2 pary beżowych spodni w H&M za 30 i 40zł. Jest zadowolony. Poza tym w Home&You coś tam do domu kupiłam. Masakra i porażka.
      • pawko13 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 09.01.11, 13:01
        Taaaa... spróbujcie przez 1 dzień być facetem za jedną porządną męską rzecz można ubrać od stóp do głów 4 kobiety... (mówię o cenach)
    • 1monia4 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 12:34
      kupilam-bo byla likwidacja go sportu-wszystko - 50%
    • anulajc Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 12:36
      Ja wybrałam się w niedzielę na łowy i PIERWSZY raz w życiu wróciłam bez niczego. Totalna kicha sad
      • moniak51 Go-Sport 03.01.11, 14:01
        a gdzie likwidacja (jakie miasto) i takie obniżki w Go-Sport
        • 1monia4 Re: Go-Sport 04.01.11, 14:13
          W Lodzi-ale tylko do końca roku
    • misia_matysia Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 14:00
      ja wpadłam tylko na chwilke do Złotych Tarasów i kupiłam córce kilka rzeczy w Next i do tego kilka ciuchów w Reserved dla siebie (w tykm spodnie do pracy za 60 zł) i córki. Nie narzekam ale ja robie zakupy z doskoku wink
      • nowitzka Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 08.01.11, 16:31
        w którym miejscu w Złotych jest Reserved? Jakoś nigdy nie mogłam znaleźć.
    • agni71 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 14:12
      Mam wrażenie, ze co roku ktos na forum stwierdza, ze dawniej to były wyprzedaże wink

Przeciez wyprz. dopiero sie zaczynają. Ja kupiłam sobie jeszcze przed świętami fajną spódnice w Jacqueline Riu przeceniona ze 199 zł na 119 zł. A wczoraj pierwszy raz w tym sezonie wybrałam sie celowo na zakupy wyprzedażowe dla dzieci i nie narzekam za bardzo. Najwięcej kupiłam w Mothercare, poza tym Kappahl, Cubus, Wójcik. W sumie z 500 zł wydalam, a planuje jeszcze grubsze zakupy, typu buty i kurtka na zimę dla najstarszej na przyszły rok.
      • pia_ Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 15:24
        Agni, wyprzedaze dopiero się zaczynają, a dla mnie to kompletna kicha. Co roku kupowałam sobie jakiś fajny płaszczyk puchowy w Reserved - w tym roku ani jeden fason nie dotrwał do wyprzedaży - wszystkie płaszcze sprzedali w regularnych cenach!. Buty (3 fasony) miałam upatrzone, cóż z tego kiedy przed świętami nie było już ani jednej pary w moim rozmiarze. Nawet po płaszczyk z Tatuuma, który nie został wogóle przeceniony musiałam jechać do trzeciego z kolei ich sklepu, bo rozmiar 36 był już w pozostałych wyprzedany. Więc proszę mi nie mówić, że kiedyś nie było lepiej, jeszcze tak zdołowana ubraniowo to nigdy nie byłam sad
        • anusia_kra Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 16:00
          Tak tylko Reserved i wiele innych wyprzedaże zaczeło dużo wcześniej. Przecenione kurtki kupowałam pod koniec listopada, teraz kurtek się nie uświadczy.
    • kasianowa2 A co w next 03.01.11, 14:23
      było już coś z wiosennej kolekcji?
      • a-e-p Re: Wyprzedaze 03.01.11, 14:52
        Nie narzekam, chociaz nie ma u nas Zary, Benettona, Mothercare, Next ani Cubusa. Dzieki temu mniej czasu spedzam w sklepach smile Dzieki Wam jestem poinformowana i jak zwykle w H&M na wyprzedazy obkupiłam dzieci (dla córki kurtke na przyszły rok za 60zł !), IMO trzeba byc w pierwszym albo drugim dniu, bo potem juz nic nie ma. Dzieciom rowniez kupiłam buty w Ecco. Czekam jeszcze na 50/50 w Kappahl. Sobie kupiłam kozaki i pare innych ciuchów.
        • malikowna Re: Wyprzedaze 03.01.11, 16:01
          Ja obłowiłam się w Promodzie
          kurteczka skórzana 249 zł 50% chodziłam oglądałam 3 msc
          marynarka 129 zł 50%
          spódniczka 119 30%
          tunika 99 zł 30 %
          wszystko wyczekane kupione w 1 dniu trochę mam cykora bo zakupy robiła dzień przed cesarką z brzuchem w rozm. XXL a ciuchy kupiłam w rozm. z przed ciąży ale mam nadzieję że wejdę w nie wkrótce
    • anusia_kra Za to z zabawkami kicha 03.01.11, 16:09
      Co przyznaje z bólem. Marne przeceny jakieś 2-3 interesujące mnie zabawki kupiłam przecenione. W ubiegłych latach miałam zapasy na kolejne okazje a teraz marnie sad
      • malwina79 wyprzedaże... 03.01.11, 18:54
        Rzeczywiście w poprzednich latach kupowałam dużo więcej fajniejszych rzeczy. W tym roku nie wydałam fortuny tongue_out al i tak nie mogę narzekać. Największe zakupy zrobiłam w Zarze, ale byłam tam pierwszego dnia wyprzedaży, z samego rana. Dla córki kupiłam ok 13 bluzeczek z prześlicznymi aplikacjami, 4 pary legginsów (Zara i Cubus), 2 pary jeansów. Kurtki ma dwie, które spokojnie wystarczą na przyszły rok, wieć jeszcze muszę tylko zapolować na buty. Dla siebie za to kupiłam bardzo fajne kozaki na 9cm obcasie (skórzane, wysokie) w Zarze- przecenione z 530 na 249, płaszczyk puchowy, 2 marynarki, koszulę i bluzkę- wszystko w Zarze.
    • moguer Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 19:16
      Niestety zeszłoroczny krysys odbił się tym, że sieciówki zamówiły mniej towaru, efekt taki, że jest mniej i szybciej się rzeczy sprzedały w normalnej cenie, tak więc teraz nie ma co wystawiac na wyprzedaż.Mnie denerwuje w wyprzedażach , że wystawiane są rzeczy sprzed kilku lat !!!, dzisiaj w Zara widziałam bluzkę, którą kupiłam z 4 lata temu, moja już dawno gdzieś oddana, a tam sobie wisi i cena taka sama sad
    • grandcentral Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 03.01.11, 23:10
      tez mi sie wydaje ze lipa w tym roku. ale moze dlatego, ze mam male dziecko i pobiegac po przecenach nie mam jak za bardzo.
    • listopadowka2008bis Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 04.01.11, 00:37
      W matarni bardzo malo towaru - cubus, kappahl, h&m, c&a. Dla chlopca powyzej 86 rozm. nie za bardzo bylo w czym wybrac.
      Kappahl - nie przecnione nic z obecnych kolekcji.Wisza rzeczy letnie i troche pozostalosci sprzed roku i dwoch ;/
      Cubus - bluzy dresowe jeden typ tylko rozne kolory (zolty kolor, czerwony, niebieski), spodni dresowych juz brak, koszulki z dlugim rekawem tez jeden typ tylko rozne kolory. Slabo.
      H&M- jak ktos nie byl przed swietami, to teraz nie ma po co isc. Jeden biedny wieszak z ciuchami przebranymi i w cenie 40 pln.
      c&a - same bluzy na przecenie.

Dla dziewczynek - wiadomo, troche lepiej ,ale moze to zludne, bo ja zwyczajnie widze tone rozowych rzeczy i mysle, ze duzo tego smile))

Moja Mama byla w re-kids i rozmiaru 92 i 98 zwyczajnie nie bylo . Wszystko od rozm. 116.

Rok temu bylo podobnie. Najlepiej wspominam wyprzedaz sprzed 2 lat, gdzie udalo mi sie kupic np. kombinezon zimowy przeceniony z 99 na 24 pln smile mnostwo bluzek za 10 pln w kappahlu i cubusie, dresy za 15 pln, bluzy tez za 15 pln i kurtki po 50 pln smile eh szalenstwo smile
      • bluestarfish Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 04.01.11, 13:57
        Eee, no nie przesadzaj z tym różem dla dziewczynek - ja w grudniu, w pierwszy dzień wyprzedaży w H&M, obkupiłam córę za 250zł i ŻADNA z tych rzeczy nie była różowa, czyli nie jest tak źle, że dla dziewczynek tylko "tony różu" są smile

Co do rekids - może mama była w sklepie, gdzie była tylko ta większa rozmiarówka (kolekcje od 110)? W niektórych ich sklepach tak jest (np. Pasaż Łódzki).
        • asikwikt Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 04.01.11, 15:03
          dla mnie w tym roku kicha.. co to za wyprzedaz/przecena z 59 / 49 PLN za bluzkę.
          jak narazie to młodego trochę obkupiłam ale tylko z powodu podwyżki vatu na ubranka.
        • ursgmo Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 04.01.11, 15:08
          Byłam dopiero wczoraj popatrzeć
          w mothercare nic nie rzuciło na kolana , drożej niż zwykle , wyszłam na pusto
          c&a nic ciekawego
          w h&m , można było zapomnieć o kupnie czegokolwiek sensownego , jak powiedziała dziewczyna przestawiająca ciuchy można "podziękować paniom allegro" za pustki na wyprzedażowych wieszakach uncertain
          dobrze że choć w next kupiłam co nieco , choć niestety tylko dla najmłodszej córki
    • clio_1 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 04.01.11, 20:02
      Byłam dzisiaj w Manufakturze - straszna bryndza. W h&m nie było nic interesującego (na szczęście kupiłam na początku w grudniu), c&a - kompletnie nic nie wpadło mi w oko, mothercare - kupiłam 3pak bluzek z długim rękawem, skarpetki i podkoszulki. W Kappahlu kupiłam kurtkę zimową na przyszły rok za 48 zł, w Clarksie odłożyłam buty na wiosnę. I tyle.
      Dla siebie chciałam kupić czarną prostą spódnicę ciążową - no f.uckin way. Nie ma. Nigdzie. Mogę kupić dżinsy, bojówki, masakryczne tuniki - do pracy nic.
      • krasulas Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 04.01.11, 20:33
        a ja dopiero jutro wybieram się na obkukanie śląskiej Silesi i wcale nie pałam radością
        dla mnie przecena 20-30% to za mało by szaleć, a jednak spora część towaru jest mniej przeceniona niż szumne 50% (a co dopiero 70%)
        czekam na 2 połowę stycznia i zawsze coś fajnego upoluję
        o dziwo w tym roku sporo kupiłam w H&Mie i nic dla 2latka - wszystko dla 7latki i praktycznie nic w różu - w 3 śląskich sklepach wykupiłam cały naprawdę w super cenach asortyment wyprzedażowy tworząc Młodej parę super kompletów
        czekam na KappAhla - obym się doczekałasmile
        w Benettonie wiem, że jest już niewiele, ale...
        jakoś rok temu chyba zagalopowałam się z zakupami i dla Młodej mam zimówki na 2 sezony ( gorzej z synem)
        dla siebie... zobaczymy
        mam "pod nosem" wyprzedażową VeroModę z innymi markami dodatkowo (plus dział dziec.) i ceny często powalające pozytywnie (wizyta u nich co jakiś czas skutecznie poprawia mi humor)
    • kotka.szrotka Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 04.01.11, 20:37
      Ja w ogóle odpuściłam sobie rajd po wyprzedażach. W Zarze nic specjalnego i drogo, poczekam kilka tygodni i kupię wszystko to co mi wpadło w oko dużo taniej niż teraz. W Mothercare popełniłam już błąd rzucając się na pierwszą obniżkę, za 2-3 tygodnie kupię to samo dużo taniej Ostatnio plułam sobie w twarz, gdyż wszystko co kupiłam w pierwszych dniach wyprzedaży było później w lepszej cenie. W H&M kupiłam w grudniu tylko sweter i koszulę dla młodego. W ubiegłym roku kupiłam u nich dużo więcej fajnych rzeczy, teraz nic mnie nie rzuciło na kolana. Generalnie to nastawiam się na połowę stycznia.
    • agga_28 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 04.01.11, 22:46
      dla mnie tez kicha a nie wyprzedaze
      i faktycznie powyciagali ciuchy z poprzednich kolekcji 2-4 lata wstecz
      fajne zakupy zrobiłam w calzedonii rajstopy dla mlodej -50%
      fajne grube ze srebrna nitka - mloda zachwycona, fajne kolory kupilam kilka
      c&a - nic ciekawego 2 szt leginsow za 29 zl (a obok wisialy takie same 1 szt za 37 zl)
      bylam tez w tesco (w gazetce do -70%)
      oczywiscie ciuchy z kilku poprzednich lat powyciągali
      kupiłam sobie bluzke z 59 na 16 smile
      i to na razie tyle

• lilka69 jeszcze raz uslysze o kryzysie! 05.01.11, 13:17
      sama wzielam urlop 4 dniowy i jezdzilam po sklepach (wawa). kiepskie przeceny, bardzo kiepskie. no coz, jak juz weszlam to i cos tam nakupowalam. masa ludzi, masa aut i to w tygodniu, nie w weekend. widac,ze ludzie pieniadze MAJA i kupuja. no bo ktos to wszystko kupuje! a tv grzmi , ze kryzys.
      • kornnella Re: jeszcze raz uslysze o kryzysie! 05.01.11, 14:46
        No jaki kryzys jak Ciebie stac na CZTERY dni urlopu zakupowego ;P
      • tzka Re: jeszcze raz uslysze o kryzysie! 05.01.11, 15:11
        Ja wczoraj podjechalam do najblizszego CH. No, tez mi sie wydaje, ze marnie jest. 1 rzecz tylko kupilam - spodnie do konnej jazdy w Zarze. Dla siebie nic nie znalazlam... A jak juz cos mi si espodoba, to nie ma rozmiaru, bo wykupiony, wiec czekanie na dalsze obnizki jest bez sensu. Wlasnie dlatego, ze w Wa-wie nie widac kryzysu. wink
        W Ecco sie dowiedzialam, ze rozmiary tylko te, co aktualnie maja, nic nowego nie doloza. A wyprz ma trwac u nich do polowy lutego.
        • minkapinka Re: jeszcze raz uslysze o kryzysie! 06.01.11, 12:00
          tzka napisała:

> Ja wczoraj podjechalam do najblizszego CH. No, tez mi sie wydaje, ze marnie jes
          > t. 1 rzecz tylko kupilam - spodnie do konnej jazdy w Zarze.

Jesli te spodnie do jazdy konnej są z duza domieszką poliestru, a wydaje mi się, ze są, to będą sie mechacić. Kupiłam w Zarze takie grubsze leginsy o podobnym kroju co to do jazdy konnej i po 2 tygodniach wyglądały tragicznie.
          • tzka Re: jeszcze raz uslysze o kryzysie! 07.01.11, 12:53
            Jak sie zmechaca, to trudno. Corcia ma tez inne z H&M. Te kupilam na zmiane.
            Poza tymi gatkami nic nie znalazlam w Zarze. Ty cos kupilas na wyprzy?
      • leneczkaz Re: jeszcze raz uslysze o kryzysie! 06.01.11, 10:26
        Lilka TY pracujesz? Cóż za poniżenie! big_grin
    • kinga_owca Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 05.01.11, 17:13
      dla mnie w tym roku marnizna
      liczę, że jeszcze przynajmniej w mothercare coś potem obniżą i dorzucą
      w kappahlu, z ktorego zawsze wychodziłam z pełnymi siatami kupiłam jedynie wiosenna czapeczkę dla chrzesniaczki M. za 8 zł
      w h&m nic nie było ciekawego
      w cubusie - 2 polarowe spodenki dla wspomnianej chrzesniaczki i body - przecena 50%
      w m&s mało co było, ale nabyłam kurtkę dla synka na przyszłą zimę, fajną, za 78 zł (przecena ze 169 chyba) i ten zakup mi oslodził ogólną marniznę, kupiłam jeszcze bluzę i bluzke przecenione 30%
      w mothercarze bieliznę na 2 lata do przodu kupiłam, 50% taniej, 2 pack spodni dresowych 30%, 2x 3paki bluzek 30% i tyle
      a, byłam w Reducie i Blue City, bo to najbliżej mnie wink
      • leigh4 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 05.01.11, 23:58
        a ja nie narzekamsmileMoże także dlatego, że znacznie przystopowałam z kupowaniem ubrań dla synka, więc po jednej wizycie w h&m, zarze, benettonie oraz gap-ie jest obkupiony az do lata. Czekam tylko na jakieś sensowne przeceny dżinsów, bo obniżka spodni dla 7latka ze 129 na 99zł to żadna rewelacja."dzieciowe" wyprzedaże obskoczyłam w dwie godziny.
        Sporo upolowałam też dla siebie, fajne ciuszki w promodzie, simple, h&m-niekoniecznie wyprzedażowe ale miło jestem zaskoczonasmile W tym roku mam zamiar polować jedynie na same "smaczki" dla siebie, bo nie mam żadnych konkretnych potrzeb.
        • aniaop Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 06.01.11, 11:48
          leigh4 napisała:

> .
          > Sporo upolowałam też dla siebie, fajne ciuszki w promodzie, simple,

A ja z simple jestem niezadowolonauncertain Liczylam, ze zostanie cos z dzianin, bo cena ponad 500pln za sweterek jest nie do przelkniecia, ale guzik w zadnym sklepie juz nic nie masad
          Takze w solarze w tym roku bryndza, to, co rzucilo mnie na kolana (chociaz baaardzo malo w tej kolekcji) nabylam juz wczesniej.
          Na pocieszenie kupilam sobie wiec plaszcz puchowy z kapturem w benettonie, zeby nie pozostac z niczymsmile, bo nie wyszukalam niczego nawet w Venezii ani Swarovskim...

Mloda zato obkupiona w benettonie, jak sie patrzysmile
          • minkapinka Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 06.01.11, 11:57
            -a co ciekawego jest w Benettonie dla dzieci?

Płaszcz dla siebie za ile kupiłas i jaki?
            • aniaop Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 06.01.11, 12:18
              forum.gazeta.pl/forum/w,583,120474497,120480794,Re_Wyprzedaze_wyprzedaze.html
              tu wszystko opisalasmile

A plaszcz jest cudowny: czarny, troche za kolano, na dwustronny suwak zapinany po brode, w pasie pasek, puchowy 80/20 no i ma kaptur z daszkiemsmile Beret i szalik zostaja w szufladziewink
              Kosztowal 479, przeceniony z 699...
              • mielin Re: Benetton 06.01.11, 12:24
                Dziewczyny widziałyście gdzieś, niekoniecznie w Warszawie-tu chyba już wykupione nie ma w GM ani w ZT, kurtkę puchową Benettona w typie Allaski dla dziecka - szukam rozmiaru S lub M. Byłabym bardziej niż wdzięczna za pomoc w Zakupie takowejsmile))
                • agni71 Re: Benetton 06.01.11, 15:25
                  Mielin, a widziałas moze te alaski w innych rozmiarach jeszcze w Wawie? Ja szukam na XL. Czy juz w ogóle tego fasonu w żadnym rozmiarze nie ma? Tez byłabym wdzięczna za info o dostepności takiej kurtki w innych miastach, np. w Lublinie lub Poznaniu, bo tam mogłabym rodzinke wysłać.....
                  • aniaop Re: Benetton 06.01.11, 17:10
                    Agni, w Warszawce nie ma ani jednej w zadnym rozm. Ja kupilam takowa w sierpniusmile
                    • agni71 Re: Benetton 06.01.11, 19:17
                      szkoda, cena sierpniowa to mi kompletnie nie pasowała wink W takim razie chyba kupie te dwustronną, jesli jeszcze znajdę w potrzebnym rozmiarze....
                      • minkapinka Re: Benetton 07.01.11, 09:03
                        a te dwustronne jakie mają kolory? nie widziałam ich w sklepach.
                        Dowiem się co jest w Gdańsku, w październiku był spory wybór i outlet w Szadólkach jest dobrze zaopatrzony.

• agni71 Re: Benetton 07.01.11, 10:29
                          Cos z fioletem i chyba różem z drugiej strony, jakis taki brudny róż z brązem, i turkus/morski (tylko nie pamiętam, co z drugiej strony). Możliwe, że jeszcze był jakiś czwarty kolor ale nie pamietam. Szczerze mowiąc ta zeszłoroczna turkusowo-limonkowa była ładniejsza, a w tym roku najladniejsze były te dłuższe z paskiem w talii, ale niestety u nas juz wykupione.
                          • agni71 Re: Benetton 08.01.11, 20:12
                            W Klifie chyba dorzucili puchówek dwustronnych, bo dzisiaj były trzy wersje kolorystyczne dostępne w potrzebnym nam rozmiarze XL, poczas gdy w niedzielę były tylko morskie. Córka ostatecznie zdecydowała sie na żywo fioletową (taki prawie biskupi fiolet z połyskiem, a z drugiej strony cos jakby śliwka przełamana brązem, w macie).
                            Niestety, na te dłuższe alaski z futrem przy kapturze chyba nie ma szansy w Warszawie. Chyba, że pod koniec wyprzedaży z innych miast dowiozą, w co wątpię. Dlatego ja juz sie zdecydowałam na ten fiolet.
                            W tym roku jestem super zapobiegliwa, bo już mam zimową kurtke dla najstarszej na przyszły rok, a buty tez już zakupione i ponoć dzisiaj do mnie wysłane. Zima nas nie zaskoczy wink
              • minkapinka Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 06.01.11, 12:40
                Czarne to ja mam wszystkiesmile, trochę koloru by się przydało smile
                Obcięłam włosy na bardzo krótko i wszystkie berety musiałam w szufladzie zostawić, bo słabo wyglądałam wink
                • aniaop Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 06.01.11, 12:47
                  minkapinka napisała:

> Czarne to ja mam wszystkiesmile, trochę koloru by się przydało smile
                  > Obcięłam włosy na bardzo krótko i wszystkie berety musiałam w szufladzie zostaw
                  > ić, bo słabo wyglądałam wink
                  > __________________
                  >

Ooo, bardzom ciekawasmile Wrzuc fotke na FB pls... albo mailem chociazsmile

A ja wlasnie nie, od roku chodzilam w granatowo-niebieskim, wiec mam odmianewink
    • mielin Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 06.01.11, 12:30
      Ja jeszcze , jak co roku, czekam na najlepsze kąski w końcu stycznia. Dopiero wtedy będzie wiadomo jaka była owocna wyprzedażsmile

Na razie kupiłam tylko kilka bluzeczek w Zara (no cóż nie wytrzymałamsmile)), ale i tak ta na którą miałam największą ochotę w Warszawie (biała z króliczkiem z róż) przeszła mi kolo nosa. Liczę, że kupię jeszcze płaszczyk wełniany dla małej po większej obniżce- mam nadzieję na mniej niż 100zł.

W Benettonie warto zajrzeć na -70% to jeszcze przed nami, podobnie w Mothercare...
      Ale fakt faktem, wiele rzeczy nie doczekało wyprzedaży, inaczej niż w poprzednich latach...
    • katrio_na Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 07.01.11, 15:29
      Mówicie tak jakby już sezon wyprzedażowy się skończył wink

Ja generalnie zauważyłam, że przejście z rozmiaru 128-134 na 140 powoduję, że na wieszakach czy wyprzedażowych czy nie - wiszą kiepsko jakościowo szmaty, o wizualnych ich walorach nie wspomnę.
      Teraz jeszcze łapiemy się na klasyczne Mothercare na 140 ale za rok naprawdę nie wiem co będzie.
      Mówię o chłopcu, bo z dziewczynkami jest o niebo lepiej.
      • minkapinka Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 08.01.11, 09:38
        z dziewczynkami wcale nie jest lepiej, szukam ubrań w rozmiarze 152, np. w Zarze nic nie znalazłam, większość rzeczy w małych rozmiarach.
      • iwek33 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 08.01.11, 11:42
        katrio_na napisał:

>
        > Ja generalnie zauważyłam, że przejście z rozmiaru 128-134 na 140 powoduję, że n
        > a wieszakach czy wyprzedażowych czy nie - wiszą kiepsko jakościowo szmaty, o wi
        > zualnych ich walorach nie wspomnę.

Podpisuję się pod tym obiema rękami. Dla chłopaków powyżej rozmiaru 140-masakra. Dopóki młodzieniec nei wejdzie w rozmiarówkę dla dorosłych ( powyżej 170) oferta rynku odzieżowego tragiczna. Że też żaden producent nie wpadł na to, żeby tę lukę sensownie zapełnić...
        • pade Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 08.01.11, 13:07
          hmm, iwek, ja przed świętami kupiłam masę ciuchów synowi w rozmiarze 158/164 w h&m-ceny rewelacja, wzornictwo i jakość też.
          czyli trzeba szukaćsmile
    • helly.g Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 08.01.11, 20:03
      Kupuję standardowo, czyli jak się trafi smile Choć w tym roku, więcej w necie, bo już całkiem nie mam czasu na bieganie po sklepach. Teraz jeszcze przed feriami dokupiłam dzieciom coś tam na zimę i zamówiłam trekkingi na wiosnę.

>mielin napisała:
      Dziewczyny widziałyście gdzieś, niekoniecznie w Warszawie-tu chyba już wykupione nie ma w GM ani w ZT, kurtkę puchową Benettona w typie Allaski dla dziecka

W W-wie nie widziałam, ale siostra kupiła fajną ostatnio dziecięcą kurtkę puchową marmot. Materiał nie jest tak połyskliwy, ale akurat jej córka woli sportowe.
      • agni71 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 08.01.11, 20:06
        A gdzie taka kurtke mozna kupić. I w jakiej cenie?
        • helly.g Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 08.01.11, 20:31
          W necie, w sklepie dla małego wędrownika. Teraz chyba nawet jeszcze mają promocję na zimowe puchowe, choć to marmot, więc i tak 300 sad
          • agni71 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 15.01.11, 23:26
            Aaaa, drogo. W takim razie zadowolę się Benettonem za 179 smile
    • agni71 Re: Endo - warto zaglądać 08.01.11, 20:14
      Co jakis czas kolejne rzeczy są przeceniane o 50 i 70%. Jest dośc duzy wybór bluzek z dł. rękawami po 19,90.
    • agni71 Re: Pytam o kurtki narciarskie 08.01.11, 20:16
      Jakbyście widziały gdzieś w dobrych cenach kurtki narciarskie (zreszta spodnie też) na 134 lub 140, to dajcie znać. To nie musza byc jakies super profesjonalne ubrania, moga być z sieciówek. Cena w okolicach 100 zł mile widziana.
    • fuzzystone Re: 08.01.11, 22:00
      Mam wrażenie, że w większości sklepów wyłożono stare rzeczy z ubiegłych kolekcji, ALE
      upolowałam jedną, fajną okazję: sznurowane trzewiki nad kostke na bardzo wygodnym, klockowatym obcasie (są śliczne) w Vagabond w ZT przecenione z 499 na 299. Buty są bardzo porządne i ładnie na nodze wyglądają.
    • t610 Re: Oficjalnie najgorszy rok wyprzedaży? 09.01.11, 01:51
      Truskawki z przeceny -80%.

---
      Szczymój 22.02.2007 r.
      Dzierżążnia 14.08.2008 r.
      Kataster i Grzybnia (bliźniaki) 05.10.2010 r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka