Dodaj do ulubionych

Mamo, Tato co ty na to?cz2 P.Zawitkowski - warto?

05.01.11, 17:22
Szukałam opinii w necie, ale znalazłam tylko kilka i to wszystkie dotyczyły części 1. A tam często wskazywano, na to że cena nie jest adekwatna do zawartości książki. Dużo reklam itd. Nie mam okazji przeglądnąć książki, a mąż stwierdził, że jest bardzo ogólna i rzeczywiście cena wysoka. A już zupełnie nie ma możliwości zobaczyć co jest na płycie, może tam jest więcej informacji. Chciałabym zrobić swoim dzieciom coś w rodzaju "małpiego gaju". I nie wiem, czy warto wydawać na tę książkę. Dzieci u mnie ciągle chorują i mogę zapomnieć o jakichkolwiek sankach, czy spacerach. I chciałabym je trochę podciągnąć sportowo, bo z tym jest nieciekawie.
Obserwuj wątek
    • myszencja6 Re: Mamo, Tato co ty na to?cz2 P.Zawitkowski - wa 05.01.11, 18:33
      już ją sobie zamówiłam na święta ale zrezygnowałam. Uważam że jest za droga a na pewno Ameryki tam nie odkryto. Ale przyznaję uczciwie, że nie zaglądałam do środka, więc może i Ameryka tam jestwink a szukałaś 'małpiego gaju' w necie? na pewno gdzieś jest.
      • dorga1 Re: Mamo, Tato co ty na to?cz2 P.Zawitkowski - wa 07.01.11, 10:20
        Przeglądam net i nic. Znalazłam tylko na ten temat artykuł z kilkoma zdjęciami i dwa kilkuminutowe wywiady z autorem, a właściwie reklamy jego książek. Zastanawiam się jeszcze czy jest omówione, nawet bardzo ogólnie, jak zrobić te sprzęty. Czy nikt nie ma tej książki?
        • agusia_h Re: Mamo, Tato co ty na to?cz2 P.Zawitkowski - wa 07.01.11, 10:28
          Ja mam.

No cóż, tam jest głównie o aktywności fizycznej smile Różne różniste sporty poomawiane pod kątem ich zalet dla zdrowia dziecka smile Narty, narty biegowe, sanki, łyżwy, rower, hulajnoga, ten taki wynalazek na 2 kółkach, rolki, trampolina, laufrad, ścianka wspinaczkowa, sporty walki, pływanie, wielka pochwała piłek gimnastycznych....
          Że warto dzieciaki zapisywać, że trzeba z nimi się ruszać.

1/3 książki o "wyszalni" domowej, czyli tej platformie do huśtania, w różnych kombinacjach: z piłkami, trapezem, liną, wałkami, itd.

Rozdział o dobieraniu bucików, o zwierzakach w domu...

Na promocji można kupić - w Empiku była zniżka -30% tuż przed nowym rokiem to za 30-parę zł można było ją kupić, z odbiorem w salonie za 0zł. Za taką cenę myślę, że warto. Bez promocji... Ja wiem... Lepiej poczekajcie na promocję smile

• ylunia78 no własnie...małpi gaj 07.01.11, 11:43
      Chciałabym zrobić swoim dzieciom coś w rodzaju "małpiego gaju".

macie jakieś propozycje jak można urządzić taki pokój dzieciom?Opłacalne to jest?znaczy nie w sensie materialnym tylko fizycznym dla dzieci?
      Jak macie w swoich domach,to proszę napiszcie cos o tym.To chyba byłby dobry pomysł mając dwójkę chłopaków w domusmile
      • minkapinka Re: no własnie...małpi gaj 07.01.11, 12:00
        Moi znajomi, który mają 2 chłopców, zrobili w domu małpi gaj wg. wskazówek Zawitkowskiego. Widziałam, bardzo fajnie to wygląda, podobno chłopcy z tego korzystają. Platformę podwieszaną tez mają.
    • ylunia78 Re: Mamo, Tato co ty na to?cz2 P.Zawitkowski - wa 07.01.11, 12:45
      no prosze jakie zainteresowanie ksiązką? i za jaką cenę
      allegro.pl/mamo-tato-co-ty-na-to-dvd-zawitkowski-komplet-i1357900113.html
      .A mnie na innej str 49,90 wydawało się drogowink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka