Dodaj do ulubionych

Huntery i Emu - przeceny?

13.01.11, 17:26
Hej dziewczyny. Przymierzam się do kupienia Hunterów i Emu ale zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze trochę. Emu podobno w lecie na Amazonie można kupić za grosze? Prawda to? Ktoś może potwierdzić? Może ktoś kupował? A jak jest z Hunterami? Są przeceniane? W sumie ani jedne ani drugie nie mi niezbędne już teraz więc mogę sobie poczekać nawet parę miesięcy na ewentualne przeceny.
Obserwuj wątek
    • beata_17 Re: Huntery i Emu - przeceny? 13.01.11, 17:59
      ja kupowalam u nich, tyle ze z przesylka do Niemiec
      www.limango-outlet.de/damen-hunter_boots-schuhe?scroll=456
      Teraz niestety maja tylko jedna pare, w ubieglym roku byl wiekszy wybor
      • leigh4 Re: Huntery i Emu - przeceny? 13.01.11, 20:28
        W ubiegły piątek w sklepie schaffa na ul. chmielnej w warszawie(stacjonarnym) wszystkie buty były -50%, w tym emu i huntery. Najtaniej emu kupisz w usa, np. na amazonie, niedawno była promocja -70%, można je było kupic nawet za 20 usd. Nawet z przesyłka do PL i tak wychodziło niedrogo.
        • annka78 Re: Huntery i Emu - przeceny? 14.01.11, 08:21
          jakieś 2 tyg temu były EMU na amazonie po 29,90$ - to już bardzo dobra cena.
    • anettab Re: Huntery i Emu - przeceny? 14.01.11, 13:34
      dzisiaj i jutro w sklepach schaffa schoes jest przecena na cały asortyment -50%, byłam dzisiaj na Chmielnej - są i Huntery i Emu. Z tego, co wiem, duży wybór jest na KEN 97 w Warszawie
      • coco_rosie Re: Huntery i Emu - przeceny? 14.01.11, 14:44
        Oj, radzę się upewnić, przed wybraniem się do sklepu na Chmielnej, bo podczas pierwszej akcji -50% na pewno z promocji wyłączone były Huntery. Na emu obniżka była, ale mieli same wool.
      • tzka Re: Huntery i Emu - przeceny? 14.01.11, 15:12
        Jestes pewna? Bo na swojej stronie nie chwala sie wyprzedaza Hunterow: "Do waszej dyspozycji oddajemy nasze najlepsze marki m.in. Tommy Hilfiger, Emu, Fly London, Lacoste, Sorel, U.S.POLO, PEPE Jeans, Melissa i inne."
    • paulka25 Re: Huntery i Emu - przeceny? 14.01.11, 17:38
      Dzieki dziewczyny. W Warszawie rzadko bywam więc pozostaje mi zakup przez internet. O przecenie Emu na Amazonie słyszałam ale spóźniłam się z zakupem sad Ale skoro co jakiś czas są wyprzedaże to będę polować.

A Huntery też bywają tak przeceniane?
      • kaliaa Re: Huntery i Emu - przeceny? 14.01.11, 19:24
        bylam dzis na chmielnej, HUNTERY nie sa przecenione jako jedyne buty w tym sklepie. I w najblizszym czasie na pewno nie beda. Podczas poprzedniej obnizki rowniez huntery jako jedyne nie byly przecenione. Takich informacji udziela obsluga sklepu. Nie wspomne o tym, ze nawet jak chcialam kupic czarne huntery w normalnej cenie to nie bylo mojego rozm, i podobno jak sa dostawy to czarne rozchodza sie w ciagu paru dni wiec ciezko je namierzyc nawet w normalnej cenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka