jusstinna Re: Można śledzić przesyłkę z Amazon.co.uk? 16.01.11, 23:31 Można na www.dhl.de Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Można śledzić przesyłkę z Amazon.co.uk? 17.01.11, 08:54 Można, ale na dhl.de rzadko zmienia się status takiej przesyłki. W moim przypadku było tak, że po 3-4 dniach, w dniu gdy kurier już do mnie jechał na ich stronie pojawiała się dopiero informacja, że paczka dotarła do docelowego kraju. Wcześniej, przez te pierwsze kilka dni było tylko info, że paczka wyszła z amazona. Stąd moja rada: po 3 dniach warto zadzwonić na infolinię polskiego dhlu i zapytać się, czy paczka jest już w Polsce, i czy aby kurier już do nas nie jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 jeszcze jedno pytanko 17.01.11, 11:08 Zamówiłam 4 pary butów (cena od 5 do 17 funtów) dlaczego je wysyłają w różnych paczkach. Dokładnie 3. Wszystkie były gotowe tego samego dnia i 13 wszystkie zostały wysłane. Przecież przesyłka chyba jest więcej warta niż niektóre buty Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: jeszcze jedno pytanko 17.01.11, 17:51 Zamówiłaś buty do Polski i mają Ci je tu dowieźć - podobno butów nie przysyłają...? Możesz przesłać linki do tych butów? A jeśli chodzi o oddzielną wysyłkę, to oni tak robią. Zamówiłam 3 maty wodne i przywiózł mi kurier 3 oddzielne paczki tego samego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: jeszcze jedno pytanko 17.01.11, 18:01 dziecięcych nie chcieli mi przesłać ale dla dorosłych nie było kłopotu (3 raz juz zamawiałam tym razem dla siebie) www.amazon.co.uk/gp/product/B003O69I0U/ref=oss_product www.amazon.co.uk/gp/product/B002YNR1AS/ref=oss_product wczesnie maz zamawial do siebie takie: www.amazon.co.uk/gp/product/B00190OGOQ/ref=oss_product ok 30 funtow kosztowały Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: jeszcze jedno pytanko 17.01.11, 18:10 Teraz jest też darmowa wysyłka do Polski z javari.co.uk, które sprzedaje przez amazona. Nic nie pisali, że nie dotyczy butów dziecięcych. Odpowiedz Link Zgłoś