Dodaj do ulubionych

Osiedle LAS

IP: *.met.pl / 217.153.134.* 12.10.05, 10:58
Poszukuję osób mieszkających na osiedlu "Las", którzy mieli styczność z firmą
CMS-AUTO. Wiem, że udało się zmusić ich do zmiany lokalizacji. Niestety
wybrali naszą ulicę. Też chcemy się ich pozbyć i chcieliśmy nawiązać kontakt
z osobami, którym się to udało. Pomóżcie. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roberto Re: Osiedle LAS IP: 217.17.37.* 14.10.05, 16:19
      A mozesz napisac na jakiej ulicy ow warsztat sie znajduje bo nazwa mi malo
      mowi. Mi podpadl warsztat na Kadetow za parkowanie na chodniku i trawniku ale
      od czasu jak SM sciagnelo to juz jest o niebo lepiej.
      Moze i ty powinienes posluzyc sie srodkami prawnymi gdyz zawsze na takich
      znajdzie sie jakis paragraf.
      • Gość: wertyr Re: Osiedle LAS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.05, 18:35
        Teraz przenieśli się na rogatkową. Przerabiają mercedesy dostawcze na osobowe.
        Jest problem z poruszaniem sie po ulicy, na której są wyładowywane samochody.
        Blokują całą ulicę
        • Gość: Roberto Re: Osiedle LAS IP: 217.17.37.* 15.10.05, 07:43
          Wiec jest podstawa prawna do interwencji. Jak zobaczysz nastepnym razem taki
          rozladunek to zglos go SM. Chlopcy przyjada, wlepia mandat za blokowanie
          ruchu,wprawdzie ruchu lokalnego ale zawsze ruchu, i moze nastepnym razem
          wlasciciel bedzie przyjezdzal malymi lawetami i rozladowywal na podworzu.
          Zapewne to podrozy jego dzialalnosc wiec sila rzeczy poszuka innej lokalizacji.
          • Gość: wertyr Re: Osiedle LAS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.05, 14:35
            Najgorsze jest to, że właściciel posesji, na której jest ten warsztat dobrze
            zna ludzi ze SM. Czasem były interwencje na inne rzeczy i finał był taki, że
            stawiał chłopakom piwo i po sprawie. Chyba będzie lepiej skorzystać z pomocy
            policji lub dzielnicowego.
            • Gość: Roberto Re: Osiedle LAS IP: 217.17.37.* 16.10.05, 08:08
              A to juz jest sprawa dla Prokuratora. Badz twardy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka