amj2 25.04.04, 11:16 Drogie Mamy. Kupiłam używany leżaczek tako,ale moje prawie 5 miesieczne dziecko się w nim "topi" .Jest mu niewygodnie , nie chce być przypięty szelkami.Ogólnie nie lubi w nim przebywać. A jak wasze dzieci? Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flo5 Re: leżaczek TAKO 26.04.04, 00:15 Moje przypięte nie chciało za nic leżeć. A nie przypięte zjeżdżało na podłogę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: leżaczek TAKO 26.04.04, 09:48 Dokładnie właśnie tak. A czy masz doświadczenia z innymi leżaczkami?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luwoz Re: leżaczek TAKO 26.04.04, 19:15 Plecki są jakoś tak dziwnie wyprofilowane. Mam wrażenie, że jest niuni niewygodnie. Mamy drugi -Primi Sogni i dziubek lubi w nim siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
luwoz Re: leżaczek TAKO 26.04.04, 19:19 Plecki są jakoś tak dziwnie wyprofilowane. Mam wrażenie, że jest niuni niewygodnie gdy chce sobie usiąść. Mamy drugi -Primi Sogni i dziubek lubi w nim siedzieć, składa się z dwóch części, które można regulować niezależnie od siebie. Tako było dobre jak jeszcze nie siedzieliśmy dobrze, pozatym zdjełam te pasy na ramionka. Lu Odpowiedz Link Zgłoś