Dodaj do ulubionych

Prezent na 40 stkę dla znajomego...

16.02.11, 22:39
Pomocy, muszę kupić prezent na 40 urodziny dla znajomego, żonaty, 3 dzieci...
Raczej taki "typ" wszystkowiedzący, specyficzny.
Widujemy się dość często, wzajemnie jesteśmy chrzestnymi u swoich dzieci, ale nie wypada mi zapytać co mu kupić (jego żona też nie chce nic podpowiedzieć).

Może Wy pomożecie niezastąpione emamy smile

POMOCY!!!!!
Urodziny i impreza już w piątek !!!

pozdr
magda smile
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 16.02.11, 22:47
      dobry alkohol, a w ramach prezentu z humorem książkę Krzysia Ibisza "jak dobrze wyglądać po 40" czy jakoś tak - nie pamietam dokładnie tego tytułu big_grin
    • circa.about Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 17.02.11, 12:47
      Mój chłop dostał od znajomych: skórzaną torbę (na lapka i dokumenty pracowe), ławeczkę do ćwieczeń (bo ćwiczy), nawigację do samochodu (bo dużo jeździ po nieznanych sobie miastach), i grę na konsolę (bo lubi). Może coś wybierzesz smile
    • agazagie Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 17.02.11, 13:03
      U nas na 40-tkę daje się raczej "śmieszne" prezenty i zazwyczaj drobiazgi a nie jakieś dizajnerskie gadżety. Uważam, że książka Krzysia Ibisza to strzał w 10. A raczej 40-tkę :] Swoją drogą mój szwagier miał w styczniu 40-te urodziny - ale impreza będzie w okolicach wakacji (szwagierka też będzie miała 40-tkę) i na pewno mu tę książkę kupię wink tylko co kupić jej? wink
      • jamesonwhiskey Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 17.02.11, 13:23
        > Uważam, że książka Krzysia Ibisza to strzał w 10.
        > A raczej 40-tkę :]

a ja uwazam ze pomysl maxymalnie nie trafiony
        pomijajac poziom tego kitu , pomijajac autora ktorego mozna nie trawic
        to wprost sugerujesz ze zle wyglada
        • ggmadzik Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 17.02.11, 17:05
          Dzięki za podpowiedzi, stojak na wino BOSKI !!!!! big_grin
          Zastanawiam się też nad książką Ibisza, ten znajomy to taki wszechwiedzący i wkurzający, byłby to prezent na utemperowanie Pana big_grin

Jeszcze raz , dzięki.
        • agazagie Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 17.02.11, 19:01
          No widać Ty jesteś z tych co to muszą co najmniej nawigację dostać aby nie poczuć się urażonym. Znam szwagra i wiem, że akurat ta książka wywoła u niego uśmiech na gębie. Bo to ma być prezent z jajem a nie trafianie w wysublimowane gusta. Ja wspomnianą "sexi mamę" przyjęłabym z uśmiechem (urodziłam 4 m-ce temu) i do głowy by mi nie przyszło aby się obrażać i dywagować czy ktoś chciał mi przez to coś zasugerować. Mimo, że Kasi nie trawię wink
      • asiaiwona_1 Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 17.02.11, 13:27
        agazagie napisała:

> ) tylko co kupić jej? wink

Jak to co? "Sexi mamę" KAsi Cichopek big_grinbig_grinbig_grin
    • antekcwaniak Czterdziestolatek 17.02.11, 13:35
      Proponuję film "Czterdziestolatek" Super wydanie. Ładne opakowanie. Prezent idealny na 40te urodziny. Kilku osobom zrobiłem taki prezent i byli zachwyceni smile

merlin.pl/Czterdziestolatek_Jerzy-Gruza/browse/product/2,698573.html?gclid=CJ-6sdaZj6cCFQEOfAodIRJwbg
    • anek130 Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 17.02.11, 20:14
      my naszemu przyjacielowi kupilismy na allegro karykaturę, wysłaliśmy zdjęcie , opisaliśmy mniej więcej co najbardziej lubi kolega robić , dostaliśmy mailem rysunek do akceptacji i potem szkic w tubie. Zalęzy ile kasy chcecie przeznaczyć, do tego był alkohol, bo sama karykatura to była w granicach 50 zł.

Ania
    • mymanta Re: Prezent na 40 stkę dla znajomego... 18.02.11, 08:50
      książka jest świetnym pomysłembig_grin oczywiście, jeśli osoba obdarowywana nie urazi się - różnie to z ludźmi bywa.tongue_out z prezentów bardziej "elitarnych" można byłoby poszukać jakiegoś 40-letniego trunku - np wina, a do tego np jakiś fajny grawerowany kieliszek z dedykacją dla jubilata.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka