Dodaj do ulubionych

Łóżko parterowe dla dziecka

25.02.11, 10:48
Dziewczyny podzielcie sie swoimi doswiadczeniami. Chcialabym kupic dziecom nowe lozka (juz takie o standardowej wielkosci). Tylko nie pietrowe bo mlodsza jest skoczkiem bez bariery strachusmile
Jedno jest pewne ma byc z pojemnikiem na posciel. Tyle jest tych lozek a ceny sa tak rozne, ze postanowilam zapytac jakie lozka staja w pokojach Waszych dzieci? I czy warto je polecic.
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: Łóżko parterowe dla dziecka 25.02.11, 11:10
      szukaj w googlach frazy "lozko mlodziezowe podwojne".W drugim linku jaki Ci wyskoczy jest fajne lozko podwojne,NIE pietrowe i z szufladami na posciel/zabawki.
      • ancymon123 Re: Łóżko parterowe dla dziecka 25.02.11, 11:28
        Ja kupiłam VOX i tam jest taka kanapa z pojemnikiem na pościel i szufladą, która może być drugim pojemnikiem lub można dokupić w to miejsce łóżko dolne. Ja kupiłam z serii Modern.
        www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--modern--/pokoj-mlodziezowy/pw/kanapa,234/
        • set_ka1 Re: Łóżko parterowe dla dziecka 25.02.11, 13:54
          Jednak wolalabym zeby byly to dwa niezalezne lozka. Mam w domu chlopca i dziewczynkesmile
          Pozniej beda mieli oddzielne pokoje.
          • ancymon123 Re: Łóżko parterowe dla dziecka 25.02.11, 14:16
            Sorki, źle zrozumiałam. To proponuje z Ikei, są super, dobra cena i estetyczne.
          • slonko1335 Re: Łóżko parterowe dla dziecka 25.02.11, 20:12
            to sory bo ja też nie zrozumiałam. Też mam chłopca i dziewczynkę, też będą mieć oddzielne pokoje tylko na teraz nie mieliśmy jak ich inaczej położyć, znaczy dwa oddzielne za dużo miejsca by zajeły. Nemo rozdziela się na dwa niezależne łózka bez problemu i uznałam, że potem jedno zabierze do siebie to podwójne i będzie jak znalazł na nocowanie kuzynów a drugiemu kupimy jakieś pojedyncze albo też podwójne na nocowanie większej ilości kuzynówsmile
    • slonko1335 Re: Łóżko parterowe dla dziecka 25.02.11, 12:05
      Mam dla dzieciaków łózko wysuwane Nemo, dwa materace i ogromny pojemnik na pościel w środku przedzielony na pół-jestem bardzo zadowolona.
    • edit38 Re: Łóżko parterowe dla dziecka 25.02.11, 20:32
      My mamy z meblika - jestem bardzo zadowolona ale cena nie była niska sad
      www.meblik.pl/pl/lozka-dzieciece/
      Zastawka w ciągu dnia służy jako wtyłek w "nogach łóżka"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka