Dodaj do ulubionych

Komórka dla dziecka

28.02.11, 12:42
Córka moja od niedawna jest przeszczęśliwą posiadaczką telefonu (na razie samego aparatu, co nie pomniejsza radości: ) komórkowego.
Czy znacie jakieś abonamenty lub oferty na kartę gdzie realny koszt korzystania z telefonu nie przekraczałby 10 zł ?
Myślę, że na razie więcej jej nie będzie potrzebne.
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: Komórka dla dziecka 28.02.11, 14:57
      Z doświadczenia ( niestety wzięłam córce tel na abonament) podpowiem : nie bierz dziecku telefonu na abonament , prędzej czy później będziesz żałować , są karty doładowujące i za 5 i za 10 zł do tego różne promocje typu za 6 zł /msc do wybranych 3 numerów za 1 gr itd
      moja córka miała abonament tylko 1 miesiąc , nie napisze jaki dostałam rachunek bo do dziś mnie trafia suspicious
      • ma.malina Re: Komórka dla dziecka 28.02.11, 15:27
        Wiem , wiem smile myślałam o małym abonamencie z limitem , po przekroczeniu ustalonej kwoty - ciach na rozmowy.
        Na razie przyjrzałam się Orange, niestety abonamenty zaczynają się od kwoty 25 zł, a jeśli chodzi o ofertę na kartę to utrzymanie możliwości wykonywania połączeń to i tak koszt koło 25 zł miesięcznie -np doładowanie za 25 zł - miesiąc , 10 zł - 10 dni.
        Szukam dalej ...
    • kanna Re: Komórka dla dziecka 28.02.11, 17:16
      nsajsensowniejszym (=najbezpieczniejszym) rozwiązaniem sa chyba doładowania i telefon na kartę.
      • annaparzonka Re: Komórka dla dziecka 28.02.11, 17:20
        Play ma chyba dluzej waznosc i nie trzeba co miesiac doladowywac, nigdy dziecku nie dalabym telefonu na abonament no chyba ze z limitem o jakim pisalas ale watpie aby jakas firma dala limit 10zl miesiecznie tzn tyle wynosil abonament....
        • asiaiwona_1 Re: Komórka dla dziecka 28.02.11, 19:14
          moja 8-mio latka ma komórkę w Plusie na abonamet. Płacimy za niego 10 zł miesięcznie w tym ma 10 minut rozmów. Mojej młodej zdecydowanie to wystarcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka