Dodaj do ulubionych

Rolki Tchibo

16.03.11, 20:35
W najbliższej ofercie Tchibo mają pojawić się rolki dla dzieci/ młodzieży - o bucie, który ma możliwość regulacji rozmiaru. Czy ktoś miał podobne rolki i jaka jest Wasza opinia o nich? Dobra - tak myslę - cena 139 zł, jest zachęcająca. Czy takie rolki mogłyby być dla mnie? Chciałabym nauczyć się jeżdzić, bo młode rośnie i mogłybyśmy wkrótce jeździć razem.
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Rolki Tchibo 16.03.11, 20:46
      mój syn ma z tchibo rolki/wrotki/łyżwy czyli 3 w 1. but ma regulowaną długość, płozy wymienia się w zależności od potrzeb. Ja jestem bardzo zadowolona, są dobrze, solidnie wykonane, wygodne. Czy dla Ciebie były by dobre? Chyba tak, ale nie lepiej kupić sobie rolki w stałym rozmiarze?
    • minimagda Re: Rolki Tchibo 17.03.11, 13:15
      Najlepiej przymierz sobie taki z regulacją rozmiaru i take sztywne w twoim konkretnym romiarze i wtedy same ocenisz które wygodniejsze. Ja osobiście wole bez regulacji są wg. mnie stabilniejsze jakoś pewniej się na takich czuje. Regulkowane są fajne dla dziecka bo kupisz raz i jak wytrzymają to posłuza kilka sezonow.
    • helly.g Re: Rolki Tchibo 17.03.11, 17:18
      Moja córka jeździła w takich ostatnie 2 sezony i właśnie wczoraj kupiłam jej nowe - bo w starych skończył się rozmiar (już 35 dla ośmiolatki!). Jeszcze ich nawet nie przymierzyła smile
      Uważam, że to dobry zakup. Regulację rozmiaru bardzo sobie chwalę, łyżwy też kupuję regulowane.
      Poprzednie rolki po dwóch sezonach wyglądają całkiem nieźle, więc te nowe też jakiś czas wytrzymają. Myślę, że w tej cenie - poza chińskim plastikiem - ciężko byłoby coś lepszego niż Tchibo kupić.
    • ka_thy Re: Rolki Tchibo 17.03.11, 21:18
      Rolki dziecięce mają przeważnie górne ograniczenie wagi użytkownika. Ja się spotkałam z 50 kg, ale niestety Tchibo nic o tym nie pisze.
    • helly.g Re: Rolki Tchibo 17.03.11, 23:13
      Sprawdziłam: w informacji dla rolek o rozmiarze 35-38 podano, że są przeznaczone dla dzieci od 20 kg do 100 kg. Nie wiem, jakie stukilogramowe dziecko jeździ na rolkach wink
    • blagajo Re: Rolki Tchibo 18.03.11, 10:40
      nie miałam Tchibo ale leżą w domu rolki regulowane "supermarketowe" ale i wieksze markowe rollerblade obie pary sprawdziły sie świetnie poprostu starczyły na 2-3 sezony co zwłaszcza przy cenie tych drugich było nie bez znaczenia.
    • c_kalla Re: Rolki Tchibo 18.03.11, 11:43
      Córka jeździ na regulowanych rolkach tchibo. Polecam.
    • pacynka27 Re: Rolki Tchibo 23.03.11, 21:54
      Te rolki są świetne!!!!
      Moje dziecię miało wcześniej innej firmy, dużo droższe a zdecydowanie mniej wygodne. Ten bucik w rolkach tchibo jest super mięciutki. Mój syn ma rolki w rozmiarze 35-38 i sobie pojeździłam na największym ustawieniu wink Noszę buty 39 a te rolki były na mnie dobre na rozmiarze 38 więc chyba ciut większe wypadają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka