Dodaj do ulubionych

Hulajnoga dla 5,5 latki ???

30.03.11, 16:37
Córka wyrosła z mini micro i czas się przesiąść na coś innego warto zainwestować w maxi micro czy lepiej kupić coś innego np. na pompowanych kołach - z góry dziękuję za pomoc w wyborze
Obserwuj wątek
    • mak-111 Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 19:06
      waaaaaarto. ja jestem ogromna fanka tej hulajnogi. ta allegro.pl/hulajnoga-micro-kickboard-compact-nowosc-w-wa-i1524963868.htmljest jeszcze fajniejsza, bo ma udzwig do 11 kg, wiec mozna by pozyczyc od dziecka wink. tylko ta cena sad.
      • krasulas Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 19:34
        a ja polecam Decathlonowski wynalazek na 4 kołach
        coś a'a mini-micro ale ma nie 3 a 4 kółka
        a dlatego - bo to cudo dla starszego dzieciaka świetne i dla dorosłego - do 100kg
        śmigałam na tym cudniebig_grin
        brak jedynie hamulca - chyba, że w modelu testowym dosyć zszarpanym był zdemontowany...
        na www nie ma tegoczegoś, ale jest to na dziale hulajnogi, podstawę ma w kształcie deskorolki...
        cena chyba 299zł
      • 18buzka Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 20:06
        witam
        moj synek tez był zakochany w micro mini.
        dlatego zainwestowałam z maxi micro Z T BAREM i to był strzal w 10 po raz drugi.
        jest super, moj synek ma teraz 5,5, super na nie jezdzi i mysle ze starczy na 5 lat ( ma mi.n regulowaną wysokość
        18BUZKA
    • katrem Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 20:00
      Mój starszak niespełna miesiąc temu na 5 urodziny dostał dokładnie taką:
      www.decathlon.com.pl/PL/play5-amortyzowana-czarno-nieb-139082764/
      i świetnie sobie na niej radzismile

PS. Ja też ją wypróbowałam, hihiwink Polecam.
      • krasulas Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 21:12
        o widzisz!!!
        napisz proszę, czy jeździliście nią po chodniku, ulicy?
        jak z amortyzacją?
        moja córka zapałała wielką chęcia posiadania Play5 (ma 7 lat)
        ma na nią samodzielnie zaoszczędzić i nie wiem czy warto...
    • mamusia_oliwki Play5 30.03.11, 21:32
      My również mamy Play5. Córka dostała na 7urodziny. Hulajnoga super, świetnie amortyzuje no córka zachwycona jest. Ja również jeździłam i dla mnie również bez zarzutusmilePolecam bardzo.
      • izi_7 Re: Play5 31.03.11, 10:18
        Córa też ma play5, dostała na 5 urodziny (ale ona jest wysoka i po przymiarce do play3 okazało się, że jest dla niej mała). Córka mega zadowolona, śmiga na niej, że aż miło. Głównie po chodniku, płytach betonowych, czasem po asfalcie lub drodze gruntowej.
    • kurczaczek77 Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 31.03.11, 11:24
      Ja również polecam Play 5 Oxelo z Decathlona. Syn jeździ na niej już od roku (a ma dopiero 5 lat), jest REWELACYJNA. Początkowo chcieliśmy kupić Play 3, ale po przymierzeniu w sklepie okazało się, że nie ma to sensu, bo ta większa jest dobra i syn sobie świetnie radzi, a wysokość rączek można dowolnie regulować. Nawet mój mąż od czasu do czasu na spacerze "pożycza" na chwilę hulajnogę od syna wink Widziałam na naszym forum wątek o promocji na te hulajnogi w niektórych Decathlonach- uważam, że jak komuś uda się kupić w tej cenie to super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka