olgaandrzej 30.03.11, 16:37 Córka wyrosła z mini micro i czas się przesiąść na coś innego warto zainwestować w maxi micro czy lepiej kupić coś innego np. na pompowanych kołach - z góry dziękuję za pomoc w wyborze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak-111 Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 19:06 waaaaaarto. ja jestem ogromna fanka tej hulajnogi. ta allegro.pl/hulajnoga-micro-kickboard-compact-nowosc-w-wa-i1524963868.htmljest jeszcze fajniejsza, bo ma udzwig do 11 kg, wiec mozna by pozyczyc od dziecka . tylko ta cena . Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 19:34 a ja polecam Decathlonowski wynalazek na 4 kołach coś a'a mini-micro ale ma nie 3 a 4 kółka a dlatego - bo to cudo dla starszego dzieciaka świetne i dla dorosłego - do 100kg śmigałam na tym cudnie brak jedynie hamulca - chyba, że w modelu testowym dosyć zszarpanym był zdemontowany... na www nie ma tegoczegoś, ale jest to na dziale hulajnogi, podstawę ma w kształcie deskorolki... cena chyba 299zł Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 20:06 witam moj synek tez był zakochany w micro mini. dlatego zainwestowałam z maxi micro Z T BAREM i to był strzal w 10 po raz drugi. jest super, moj synek ma teraz 5,5, super na nie jezdzi i mysle ze starczy na 5 lat ( ma mi.n regulowaną wysokość 18BUZKA Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 20:00 Mój starszak niespełna miesiąc temu na 5 urodziny dostał dokładnie taką: www.decathlon.com.pl/PL/play5-amortyzowana-czarno-nieb-139082764/ i świetnie sobie na niej radzi PS. Ja też ją wypróbowałam, hihi Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 30.03.11, 21:12 o widzisz!!! napisz proszę, czy jeździliście nią po chodniku, ulicy? jak z amortyzacją? moja córka zapałała wielką chęcia posiadania Play5 (ma 7 lat) ma na nią samodzielnie zaoszczędzić i nie wiem czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_oliwki Play5 30.03.11, 21:32 My również mamy Play5. Córka dostała na 7urodziny. Hulajnoga super, świetnie amortyzuje no córka zachwycona jest. Ja również jeździłam i dla mnie również bez zarzutuPolecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: Play5 31.03.11, 10:18 Córa też ma play5, dostała na 5 urodziny (ale ona jest wysoka i po przymiarce do play3 okazało się, że jest dla niej mała). Córka mega zadowolona, śmiga na niej, że aż miło. Głównie po chodniku, płytach betonowych, czasem po asfalcie lub drodze gruntowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: Hulajnoga dla 5,5 latki ??? 31.03.11, 11:24 Ja również polecam Play 5 Oxelo z Decathlona. Syn jeździ na niej już od roku (a ma dopiero 5 lat), jest REWELACYJNA. Początkowo chcieliśmy kupić Play 3, ale po przymierzeniu w sklepie okazało się, że nie ma to sensu, bo ta większa jest dobra i syn sobie świetnie radzi, a wysokość rączek można dowolnie regulować. Nawet mój mąż od czasu do czasu na spacerze "pożycza" na chwilę hulajnogę od syna Widziałam na naszym forum wątek o promocji na te hulajnogi w niektórych Decathlonach- uważam, że jak komuś uda się kupić w tej cenie to super. Odpowiedz Link Zgłoś