Dodaj do ulubionych

Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na allegro

10.04.11, 21:10
Hej, od jakiegoś czasu mam zamiar kupić tę lampkę - żółwia dla mojego synka.
Dzisiaj weszłam na allegro i widzę, że pojawiły się w cenie ok 30-40 zł.
Macie jakieś informacje na ten temat? Cena tak bardzo spadła, czy pojawiły się na rynku podróbki? Kupowała któraś i może coś napisać?
Obserwuj wątek
    • patir23 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 10.04.11, 21:45
      kiedys zakladalam watek o tej lampce...podobno te w tak niskiej cenie to sa podrobki i ze te ok.90 zl to sa te lepsze lampki. tez jestem nadal zainteresowana tematem bo podobaja mi sie te lampki ale ciekawe czy te za 30 zl to lipa czy moze calkiem fajne...
    • tym08 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 11.04.11, 18:37
      mamy zolwia oryginalnego, 2-2,5 roku temu placilam ok 74 zl.
      nasz ma zadnych srub/wkretow w skorupie, w porownaniu z tymi, ktore obejrzalam na allegro za 30 pare zl...
      • nelly123 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 11.04.11, 19:08
        O tym żółwiu mówicie??
        allegro.pl/lampka-nocna-zolw-morski-cloud-b-oryginal-i1546835034.html
        Czy dla czterolatka ten żółwik byłby dobrą niespodzianką?? Synek zasypia tylko prz światełku więc może takie magiczne światło by wystarczyło smile
        • malwina79 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 11.04.11, 19:35
          Ten powyższy jest oryginalny. Lampki po 30 zł to marne podróby, oryginały są tylko z firmy Cloud-B. My mamy biedronkę i bardzo polecam!!!
    • jolinka102 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 11.04.11, 23:06
      Hej, mam taka lampke kupiona na allegro w cenie cos ok 100 zl i mimo wszystko zastanawiam sie czy jest to oryginal bo spodziewalam sie bardziej spektakularnego efektu. Wiem, ze jakis czas temu lampki te byly znacznie drozsze niz te allegrowe, o ile sie nie myle to ceny nie schodzily ponizej 250 zl. Zolw ktorego mamy wyglada na oryginalnego, ale jakbym miala zdecydowac jeszcze raz to na pewno bym juz tej lampki nie kupila.
      • kimura Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 12.04.11, 00:47

No to teraz mnie z lekka podłamałaś, zanim weszłam na forum kupiłam , i to dwie dla obojga...
        Czemu byś już drugi raz nie kupiła?
        • jolinka102 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 12.04.11, 01:19
          Nie kupilabym, gdyz tak jak napisalam wyzej dla mnie efekt nie jest wart 100 zl. Troche gwiazdek na suficie i cala z tego frajda. Przed zakupem myslalam ze po przycisnieciu kazdego z przyciskow beda wyswietlac sie poszczegolne konstelnacje, ale tak nie jest. Zolw wyswietla gwiazdy i ksiezyc, a konstelnacje trzeba sobie samemu szukac. Akurat to chyba jest moj blad bo nie doczytalam opisu i spodziewalam sie czegos troche innego. Jak masz mozliwosc to moze rozpakuj jedna lampke i sprawdz czy wam sie podoba, a jak nie to zawsze mozna zwrocic.
          Moze waszym maluchom zolwik sie spodoba.
    • poemi123 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 12.04.11, 01:02
      Nie polecam tych tanich. Rozwaliła się po tygodniu. Powpadały do środka przyciski od zmiany wyświetlanego obrazu. Nie dało się ich wyjąć bez całkowitego rozwalenia żółwia. Dziecko zakochało się jednak w żółwiku i na szybko kupowaliśmy oryginał cloud-b. Działa bez zarzutu już od roku. Mamy oryginalnego żółwia i biedronkę.
    • betimek Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 12.04.11, 09:21
      My mamy z tej serii biedronkę. Oryginalna w zeszłym roku kosztowała ponad 80 zł na Allegro. Nic się z nią nie dzieje, córka jest zachwycona. Moim zdaniem lampka idealna do zasypiania. Światła daje tyle co nic, a dziecku jest przyjemniej. Córka dostała ją w prezencie i moim zdaniem to bardzo trafiony prezent.
      • kimura Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 12.04.11, 09:54
        Dzięki dziewczyny, ja za swoje zaplacilam prawie 100 , sprzedawca sprzedał sporo i ma jedynie jednego negatywa więc licze na oryginalne wink

• ika_pop Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 30.04.11, 12:52
          ja też zastanawiam się nad zakupem tego żółwia a co powiecie na tego: allegro.pl/lampka-zolwik-magiczne-konstelacje-gwiazd-hit-i1571333584.html też wyświetla 8 konstelacji czym różni się od tego oryginalnego? no i jak je rozpoznać poza ceną? proszę pomóżcie
          • mruu1 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 30.04.11, 17:13
            Kupić u sprzedawcy, który zaznacza w aukcji, że sprzedaje z firmy cloud B. Podróby też mogą wystawiać w wysokiej cenie, żeby zasugerować kupującym, że to oryginalna lampka.
          • hoow Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 30.04.11, 21:45
            Kupujący zarabia też ewidentnie na przesyłce
            • ika_pop Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 01.05.11, 11:39
              jeszcze jedno pytanie: ten który podałam w poście powyżej na aukcji niczym nie różni się od tego który kosztuje powyżej 100zł, przynajmniej aukcja wygląda podobnie, a nie kosztuje też 30 zł, więc czy uważacie że to może być oryginał czy raczej nie? zaryzykowałybyście zakup czy lepiej dołożyć i kupić drożej?
              • malwina79 Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 01.05.11, 11:46
                Jeśli na aukcji jest napisane, że żółw jest firmy cloudB to kupuj w ciemno, jeśli nie ma takiej informacji kupujesz podróbę, która nie wiadomo jak będzie działała. Moja córka ma biedronkę cloudB i bardzo, bardzo polecam, uważam, że lepiej dołożyć trochę pieniędzy i kupić oryginalną.
                • ika_pop Re: Magiczny żółw w dziwnie niskiej cenie na alle 01.05.11, 11:55
                  dzięki, dołożę i kupię oryginał , pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka