Dodaj do ulubionych

Agora - Bytom - Lindex otwarty

22.05.11, 17:02

Witam bytomianki i sąsiadkismile
Informuję, że od czwartku Lindex jest już otwarty (Agora, pl.Kościuszki).
Nie znam tej sieci (poza ofertą lumpeksową), ale jestem mile zaskoczona powierzchnią (myślałam, że to maleńkie będzie a'la Mariquita).
Na działach do 122cm sporo wieszkaów "3za2" (getry 27,90zł, dresy 39zł, niektóre bluzy 49zł, koszulki 27,90zł w paski/jenokolorowe) plus !!!!! dodatkowe 20% rabatu "na otwarcie".
Kapitalne getry, koszulki, masa jeansowych przesłodkich tuniczek, sukienek, szmizjerek.
Parę sztuk ciekawych rzeczy na 170cm (tzn. dla mniesmile).
Generanie - warto podejść...
Jakość fajna, sporo rzeczy ciekawych/agresywnmych kolorystycznie (co lubię).
Jedymi minus za kolekcje z misiem (bądź podobne).
cium
Obserwuj wątek
    • czekoladkamilka13 Re: Agora - Bytom - Lindex otwarty 22.05.11, 22:39
      Dzięki wielkie ja ze Świetochłowic jestem - pewnie podjadęsmile
      Dla chłopaków w rozmiarze 104 jest coś ciekawego??????
      • krasulas Re: Agora - Bytom - Lindex otwarty 23.05.11, 07:04
        Jest napewno - osobiście uwagę zwróciłam na śliczniutkie koszulki z kr. ręk. (leżą na stole), plus wersję marynistyczną koszulek. Jest troszeczkę bluz jednokolorowych (część na ścianie, dwie wersje na wieszaku 3za2).
        Jest też kolekcja z misiem - już nie taka fajna.
        Osobiście kupowałam maksymalny rozmiar dziecięcy - 122cm (getry, koszulki) i było już przebrane! Podobnie 170cm z rozm. nastolatek.
        Nie wiem niestety do kiedy udzielają 20% rabatu na wszystko.
        Ale kupując z wieszaków 3za2 plus rabat ceny są normalne.
    • kropkacom Re: Agora - Bytom - Lindex otwarty 23.05.11, 08:58
      Dla młodszych dzieci (chyba do rozmiaru 122) mają ciuszki z Muminkami i Bamse. Jak ktoś lubi. Dla starszych na przykład z Star Wars. Nie pisze o konkretnym sklepie ale ogólnie. Dla mnie jakość nie powalająca na kolana ale też nie tragiczna. Czasami dużo fajnych rzeczy. Kolekcje można chyba zobaczyć on line.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka