ap77 23.05.11, 12:23 www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-83937FCF-CD7DB1A8/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=18934 ja nic dla mlodego nie znalazlam, ale moze komus sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damafioletowa Re: LIdl dla dzieci od dzis 23.05.11, 12:32 wysłałam męża po zakupy i tak: 1) osiołek-skoczek nie jest fioletowy, tylko różowy. Drugi kolor do wyboru to czerwony. A może w innych miastach są fioletowe? Widzieliście? Ja piszę z Opola. 2) zestaw do baniek to nie jest wszystko to, co na obrazku w gazetce. W moim zestawie jest tylko talerz,jedno duże kółko do baniek i duże kółko podzielone na małe kółeczka, czyli w sumie tylko dwie "foremki" do baniek no i płyn. Marnie 3) układanek niestety nie było jestem zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
margo_33 Re: LIdl dla dzieci od dzis 23.05.11, 13:00 Kupiłam córce 3-pack bluzeczek za 27pln. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: LIdl dla dzieci od dzis 23.05.11, 13:01 U nas (Warszawa Bemowo) duplo tylko kilka sztuk. Fajne resoraki. Te zmieniające kolor do niczego bo zmieniły kolor raz i koniec. Nie pomaga zadna lodowata ani ciepla woda. Sporo układanek ale jak na Warszawe to za pare godzin nic nie bedzie bo ludzi sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: LIdl dla dzieci od dzis 23.05.11, 13:03 Są fajne zestawy klocków Lego i Duplo, kupiłam Technic dla syna i Belville dla córki na dzień dziecka.Cena 32 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Bemowo-Conrada -wszystko jest 23.05.11, 21:42 Byłam teraz na Conrada i jest wszystko i zabawki i spożywcze rzeczy francuskie. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Color Shifters 24.05.11, 11:05 Po wsadzeniu do zamrażarki zmienił kolor z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: LIdl dla dzieci od dzis 23.05.11, 13:09 Fajna gra memo jeszcze byla, za 10zł. A co sądzicie o tych klockach "waflowych"? Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: LIdl dla dzieci od dzis 24.05.11, 10:51 ja kupiłam te waflowe, bardzo fajne i łatwo się łączą Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: LIdl dla dzieci od dzis 23.05.11, 13:21 Byłam z samego rana więc do wyboru było wszystko. Kupiłam dla mojego 2,5 latka puzlle - 5x20, dla pięciolatki i jej kuzynki lego belville i klocki waflowe, dla dzieciaków na podwórko kredę w wiaderku, na działkę drabinkę na sznurku. Reszta mnie nie interesowała. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Bielany - Sokratesa 24.05.11, 08:06 Byłam wczoraj pózno, ok. 20.00. Były jeszcze zestawy lego: Belville, Duplo traktor, technic dzwig. Nie było helikoptera 3w1. Były tez zestawy konstrukcyjnych Duplo i tych małych Lego. Były tez jeszcze laleczki Polly Pocket, klocki waflowe (nie wzięłam, myślałam, że będą większe), te skoczki dmuchane, zestawy baniek pootwierane, ale niektóre jeszcze kompletne, puzzle, memo, autka, tablica. Generalnie chyba większośc rzeczy jeszcze była, tak, że warto chyba jeszcze nawet dzisiaj zajrzeć, może cos sie ostało. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: Bielany - Sokratesa 24.05.11, 08:37 ja z kolei byłam wczoraj w kilku Lidlach, szukalam zestawu badmintonu dla córki..Nigdzie nie było! ale może któraś z was widziała, może gdzieś został ten zestaw? Interesuje mnie Wrocław, ew. z innego miasta jakbyś która z was widziała i mogła kupić? Oczywiście wszystkie koszty pokryję. mój mail wita.goulia@poczta.onet.pl Dziękuję bardzo-bardzo!! o ten komplet chodzi www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-1B704350-97211215/lidl_pl/hs.xsl/index_18970.htm Odpowiedz Link Zgłoś