Dodaj do ulubionych

Prośba do mieszkających w Anglii-zakup w Clarks

14.06.11, 13:03
witam
czy istnieje taka możliwość zeby ktoś zamówił mi buty ze sklepu internetowego angielskiego Clarksa???tam teraz są przeceny i te które akurat chcę są tańsze o prawie 200zł niż w Polsce...a oczywiście Clarks angielski nie wyśle do Polski...
P.
Obserwuj wątek
    • misia_75 Re: Prośba do mieszkających w Anglii-zakup w Clar 14.06.11, 14:59
      Ja w pośrednictwie nie pomogę, ale zaglądałaś na angielskiego ebaya?
      Ostatnio kupiłam Clarksy za 180 zł już z przesyłką, u nas 380zł
    • beata_tyszkielich Re: Prośba do mieszkających w Anglii-zakup w Clar 14.06.11, 16:20
      newstyle.aw@googlemail.com

poproś o zakup czegokolwiek chcesz w GB.
      • pycia07 Re:dziękuję beata_tyszkielich 14.06.11, 20:13
        bardzo dziekuję za namiar
        napisałam, dogadałam się i czekam na butkismile
        P.
        • beata_tyszkielich Re:dziękuję beata_tyszkielich 15.06.11, 13:13
          weszłam i ja na stronę Clarks...i to był mój błądsmile
    • misia_75 do pycia07 15.06.11, 14:08
      Możesz zdradzić jaki jest przelicznik funta u tej osoby i koszt wysyłki do Polski?
      A może można podłączyć się do twojego zamówienia? Też sobie pooglądałam strone i spodobała mi się torebkasmile
      • beata_tyszkielich Re: do pycia07 15.06.11, 14:44
        Wedle NBP ( chyba). Robię u tej osoby duże zakupy od lat, ale ani razu nie zapytałam o przelicznik, prowizje i takie tam..Boję się smileWolę nie wiedzieć a tylko wpłacać kwoty.
        • pycia07 Re: do pycia07 15.06.11, 20:42
          to jest mail do tej osoby bo na tamten podany przez beata_tyszkielich już sporadycznie zagląda
          skleponline24@gmail.com
          napisz do niej, spytaj jest baardzooo miła więc pewnie nie będzie problemu
          ja ze swojego załatwienia sprawy i wszelkich kosztów jestem baardzooo zadowolona
          więc pisz śmiało
          P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka