Dodaj do ulubionych

jaki zapach na dziewiąte urodziny?

20.06.11, 14:07
Tylko nie komentujcie, że zwariowałam... Moje dziecko nie ma przekłutych uszu, nie nosi obcasów (nawet na pierwszej komunii), nie maluje paznokci, od wielkiego dzwonu założy wisiorek i bransoletkę, poprosi o machnięcie przy nosku puderm transparentnym...
Ale ... chciałabym kupić tej swojej "Małej" taki prawie dorosły prezent na urodziny i pomyślałam o jakimś zapachu. Żeby mogła od tego wielkiego dzwonu, na wyjścia, od święta, psiknąc we włosy i poczuć się wyjątkowo.
Możecie poradzić wodę toaletową (no, ew. perfumowaną), która miałaby delikatny, lekki, kwiatowy lub owocowy zapach odpowiedni dla takiej dziewuszki?
Do tej pory miała kupiony ze trzy lata temu Pomme de reinette z Yves Rocher, ale to takie rozpuszczone landrynki dla przedszkolaczek z młodszych grupwink
Ja, niestety, nie jestem koneserką zapachów, ładnych parę lat temu wybrałam sobie Lanvina, Versace, jestem im wierna i po prostu nie znam rynku... A bieganie sprintem z Młodszakiem po drogeriach, to wąchanie na akord... Nie mam czasu ani siły! Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • pettit_grenouille Re: jaki zapach na dziewiąte urodziny? 20.06.11, 14:15
      Moja 9-latka też kiedyś miała te z YR.
      Ostatnio dostała w prezencie perfumy z Oriflame z serii młodzieżowej. Buteleczkę perfum z atomizerem wkłada się do białej plastikowej laleczki, którą samodzielnie ozdabia się dołączonymi naklejkami. Zadowolona zarówno z perfum jak i możliwości przyozdobienia.
      • kamelia14 Re: jaki zapach na dziewiąte urodziny? 20.06.11, 17:32
        moja 10 -atka ma tę śliczny zapach sama czasem podkradamsmile
        czarodziej.eu/pl/woda-perfumowana-high-school-musical-orange-50ml-bi-es.html
    • pia_ Re: jaki zapach na dziewiąte urodziny? 20.06.11, 20:18
      Potwierdzam, że zapachy Oriflame (buteleczki w laleczkach) są hitem wśród młodszych nastolatek, kupowałam ten o zapachu kiwi, bo był najbardziej świeży
      pl.oriflame.com/products/product-list.jhtml?prodCat=fragrance&brandCat=frthebabes
      Fajnym zapachem takim prawie z górnej półki jest Green Tha Elizabeth Arden (w super Pharm jest w stałej promocji za 30-kilka złotych) - leciutki, zielony zapaszek, świeży i bardzo dziewczęcy.
      wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=577&next=1
    • iberka polecam Zarę 20.06.11, 21:36
      sama lubię ich dziewczęce zapachy a "męskie" nosi nasz 9 latek więc polecam smile))

iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka