a_andzia28 06.07.11, 11:51 Czy wiecie, gdzie kupię fajne, klasyczne, eleganckie cygaretki? Długość najlepiej 7/8? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: cygaretki 06.07.11, 11:54 Orsay-sa z kantem permanentnym(tak sie to mnazywa,nie ja wymyslilam)i gladziutkie.Obecnie w promocji-79 zl bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
a_andzia28 Re: cygaretki 06.07.11, 12:37 Dzięki. Są o długości 7/8? Jakie są kolory? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: cygaretki 06.07.11, 14:15 Dokladnie 7/8.Widzialam jasno bezowe i szare ale wejdz na strone orsaya i sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś
hesiunia Re: cygaretki 06.07.11, 18:03 zara ma w nowej kolekcji, ja wzielam czarne Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: cygaretki 06.07.11, 20:23 Cygaretki z Zary są fantastyczne. Kupuję od kilku sezonów w różnych kolorach- super się noszą, nie blakną, nie szmacą się, natomiast orsaya nie polecam. Ostatnio cena w Zarze była 99zł, więc nie ma dużej różnicy we cenie, a w jakości jest. Na szczęście wyleczyłam się już z Orsaya, a kiedyś byłam ich wielką fanką. Wzornictwo od lat to samo, tylko kolory zmieniają, a jakość...szkoda gadać. A jaki potrzebujesz rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
a_andzia28 Re: cygaretki 06.07.11, 20:52 Dzięki dziewczyny. Muszę się obkupić w cygaretki, bo je uwielbiam i mogę chodzić przez cały rok w trybie non stop. Oczywiście nie w tych samych Potrzebuję rozmiar 38, ale nie niskie biodrówki, bo w takich mój brzuch wygląda mało ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: cygaretki 06.07.11, 22:11 No to kolejny powód do kupienia w Zarze, te z działu woman nie są biodrówkami tylko są wyższe. Ja mam do sprzedania, ale rozmiar 40 (niestety troszkę mi się przytyło i musiałam kupić większe Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: cygaretki 06.07.11, 22:43 malwina79, jako biegła w asortymencie Zary czy mogłabyś podrzucić zdjęcie katalogowe tych cygaretek? Jakoś nie mogę sama na nie trafić a nie jestem pewna, o jakich Wy mówicie. Odpowiedz Link Zgłoś