Dodaj do ulubionych

Znikopis TOMY

07.07.11, 15:25
Witam! Mam pytanie odnośnie znikopisu TOMY mhtrade.nazwa.pl/foto/Tomy/6555/1.jpg
Chciałabym się dowiedzieć jak jest z wymazywaniem, bo dzisiaj otrzymałam paczkę kurierem i super zadowolenie ale zastanawia mnie jeden fakt bo po napisaniu lub narysowaniu jak jeden raz pociągnie się tym suwakiem to nie wymazuje do końca tylko zostaje to co zostało narysowane tylko słabiej widoczne. Bardzo proszę o wasze zdanie bo nie wiem czy nie powinnam reklamować. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agaro3 Re: Znikopis TOMY 07.07.11, 16:37
      tez to mamy za pierwszym razem nigdy nie zmazuje
      • iberka Re: Znikopis TOMY 07.07.11, 17:34
        u nas tak samo

iza
    • kamelia04.08.2007 Re: Znikopis TOMY 07.07.11, 17:34
      co do zasady, to mi zmazuje od razu, jesli suwakiem starannie przejade w dół, jesli troche przeskoczy, to trzeba poprawic.
      • damafioletowa Re: Znikopis TOMY 07.07.11, 18:35
        u mnie nic nie przeskakuje, znikopis prawie nowy i tak samo: trzeba 2x zmazać, żeby w 100% było zmazane. Po zmazaniu 1x zostaje delikatny ślad
        • kamelia04.08.2007 Re: Znikopis TOMY 07.07.11, 19:12
          pomazałam tablice, potem opusciłam normalnie (nie jakos specjanie szybko, ani wolno) w dół ten suwak, potem ten suwak sam wrócił na góre.

Po takim wytarciu tablica jest czysta, śladów nie ma, poprawiac nie trzeba.

Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale moj znikopis nie był kupiony w PL.
    • lagattina Re: Znikopis TOMY 07.07.11, 22:28
      Mamy co prawda inny model znikopisu Tomy, ale pamiętam, że w instrukcji było napisane, żeby go na początku zamazać całego, potem wyczyścić, znowu zamazać i tak kilka razy.
      Nasz spisuje się dobrze smile
      • afroddytta Re: Znikopis TOMY 08.07.11, 18:25
        U mnie inny model, ale z czyszczeniem podobnie-trzeba 2x, choć po przeczytaniu instrukcji zrobiłam to całościowe mazanie i czyszczenie kilka razy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka