Dodaj do ulubionych

Amazon-pyt.

08.07.11, 23:47
Wytlumaczcie mi lopatologicznie o co chodzi z ta bezplatna wysylka...zamawialam kilka razy( z usa i uk), sprawdzam podsumowanie zamowienia i zawsze kosmiczna cena przesylki...przestalam to rozumiec...co zamawiacie, ze jest bezpl( ja nie trafilam NIGDY na taki produkt)?jak kto jest dokladnie oznaczone, ze jest bezplatnie do polski, czy dopiero to widac w podsumowaniu...dlaczego czesci rzeczy nie wysylaja do polski?

co np. z zabawek oplaca sie kupic na amazonie?

Dzieki za odp.
Ania
Obserwuj wątek
    • szybcia1 Re: Amazon-pyt. 09.07.11, 09:35
      przy aukcji musi być Free develivery i potem po zatwierdzeniu gdy masz płacić zwróć uwagę by zaznaczyć Free bo standardowo ustawione jest z opłatą. Mam nadzieje że wystarczy tłumaczenia. Watek ten buł kilka razy na forum. Acha bezpłatna wysyłka tylko z UK.
      • betimek Re: Amazon-pyt. 09.07.11, 23:53
        I jeszcze jedno - bezpłatna wysyłka od 25 funtów, choć czasem i za mniej można kupić bez płacenia za przesyłkę.
        • dag_dag Re: Amazon-pyt. 10.07.11, 01:41
          A nawet często, niż czasem, kupuję i za 2 i za 4 funty coś z darmową wysyłką.
          • vveygerr Re: Amazon-pyt. 12.07.11, 22:00
            Kupiłem 18 kwietnia na amazonie niemieckim dwie hulajnogi dla syna i dla kolegi syna. Każda kosztowała 49,90 euro plus koszt dostawy 18 euro. Po 14 dniach otrzymałem tylko jedną sztukę. Okazało się iż na amazonie sprzedaje amazon jako firma oraz szereg innych sklepików ja miałem pecha i kupiłem poprzez amazon w jakims innym sklepie. Po złożeniu reklamacji czekam na dosłanie drugiek hulajnogi / poniewaz nie chca mi oddac pieniedzy / reklamacje skladane w amazon zawsze maja odpowiedz iz jest im przykro ale to nie ich problem. Do sklepu od 25 maja wysylam codziennie e-mail z zapytaniem kiedy otrzymam druga hulajnoge, najpierw byl 9 czerwiec pozniej 15 a dzisiaj otrzymalem informacje iz oni nie są pewnie czy mi nie dosylali towaru ale skoro twierdze ze nie otrzymalem to raczya wyslac raz jeszcze.

Tak wiec skuteczynie poprzez jeden zakup udalo mi sie wyleczyc z zakupow zagranica poprzez net>wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka