helly.g 13.07.11, 19:03 Kupiłam córce (9 lat) sandały Keen Whisper. Po kilkukrotnym użytku ... śmierdzą Wydaje mi się, że to podeszwa, więc wypranie chyba niewiele da? Miałyście taki problem? To jeszcze nie jest pocąca się nastolatka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: Woń sandałów Keen 13.07.11, 22:24 NIc nie zrobisz-niestety po kazdym włozeniu będa cuchnąć tez się nacięłam i to dwa razy. Pierwsza para śmierdziała okrutnie a mimo to dałam sie namówić córce na druga bo chciała-masakra tak jej nogi jechały, że przerzuciłam ją w crocsy a keeny wywaliłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
egolit Re: Woń sandałów Keen 15.07.11, 07:28 Mam 2 pary butów KEEN i na razie nie śmierdzą natomiast moją żona mówi na moje MERRELL CONTINUUM (sandały podobne do Newporta KEEN-a) - "śmierdziele", ale są moimi ulubionymi Chyba w tym przypadku chodzi o materiał, z którego zrobiona jest wkładka. Odpowiedz Link Zgłoś
helly.g Re: Woń sandałów Keen 16.07.11, 09:50 Dzięki! Szkoda, że nie poszukałam informacji wcześniej. Ale nie każde keeny tak mają. Te najwyraźniej tak. Na razie wyprałam, pewnie będę musiała częściej, choć nie planowałam Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Woń sandałów Keen 16.07.11, 16:32 Mąż ma Keen anti odor Walą jak nieszczescie, wiecej nie kupimy. A stopy ma jak dziecko, nigdy w innych butach nie pachna. Odpowiedz Link Zgłoś