malowanka06 Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 14.07.11, 14:51 W Renomie sama plidra, przecena a jak by jej nie było;/ Odpowiedz Link Zgłoś
starzynka70 Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 14.07.11, 15:15 Właśnie wróciłam z zakupów i przeceny -70 % jeszcze nie ma. Panie powiedziały standardowo, że nie wiedzą kiedy i najpierw musi zacząć wchodzić nowa kolekcja to dopiero wtedy będzie, ale to żaden konkret. Acha były jedynie niektóre małe buty/kapcie po 9 zł to może sprawiać wrażenie większej przeceny na tych produktach, ale na szybach sklepu nadal -50%. W-wa Marki. Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo1983 Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 14.07.11, 15:53 w krakowskiej w KRK jest juz -70% kilka dni i w środku rzeczywiście można znaleźć rzeczy przecenione aczkolwiek kto wie może przmetkuja jeszcze coś lub dołożą oby :0 Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 14.07.11, 23:23 ja wczoraj w |Bonarce kupowalm piżamki 3 paki za 49 zamiast 95, tyle mi wystarczy )))). Jakby były -70% to jeszcze wezmę ale nawet nie pytałam czy i kiedy będzie więcej, bo wpadłam i wylecialam bez czasu iza Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaan Wrocław Renoma 16.07.11, 19:55 Byłam dzisiaj. -70% jest na pojedyńcze rzeczy. Większość jeszcze nie przeceniona. Ale raczej nie wybieram się więcej, bo na chłopca 2-3 latka NIC nie było. Ogólnie puste wieszaki i można coś wybrać jedynie dla maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 20.07.11, 22:57 Kilka dni temu kupowałam body w paczkach po 7 szt. po 39 i 45 zł. Kupiłam też dwupak spodenek za 25 zł. i 3 pary skarpetek za 15 zł. Poza tym dla niemowlaka nie bardzo coś było. Wydaje mi się, że tylko body, śpiochy i piżamki w wielo-pakach się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 24.07.11, 08:38 dla warszawianek polecam sklep w m1 w markach(w tej nowej czesci,kolo leroy merlin).sporo rzeczy jest na -70%,wciaz jest duzy wybor,w porownaniu z innymi sklepami warszawskimi.kupilam m.in.trampki chlopiece przecenione z 79 na 25pln i sandalki z 69 na 25 pln.obok jest tez smyk i tez maja sporo towaru na przecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 12.08.11, 13:53 Dziś dostałam info od Mothercare: "Od dzisiaj wyjątkowa oferta "Kup 3 płać za 2" na wszystkie przecenione produkty." Wybiorę się dzisiaj - może zostały jakieś ochłapy Odpowiedz Link Zgłoś
quoyle1 Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 12.08.11, 22:12 szuszfole napisała: > Dziś dostałam info od Mothercare: > "Od dzisiaj wyjątkowa oferta "Kup 3 płać za 2" na wszystkie przecenione produkt > y." > > Wybiorę się dzisiaj - może zostały jakieś ochłapy A co zrobiłaś, że dostajesz takie sms? Gdzie trzeba się zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 14.08.11, 15:14 Polubiłam ich funpage na Facebooku. Byłam na tej promocji przecen, ale dla mojego 10 tygodniowego synka nic nie było. Było dużo fajnych rzeczy dla starszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mia-p Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 14.08.11, 19:59 Ja byłam w sobotę w Wola Park w Warszawie, była promocja 3 w cenie dwóch, no ale wybór raczej kiepski. Dla 1,5 córki kupiłam tylko buciki, najwięcej rzeczy standardowo dla maluszków i letnich koszulek. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 16.08.11, 00:16 a były może przecenione dwupaki albo pojedyncze spodnie dresowe na 116/122? Najbardziej interesuje mnie Wrocław , bo nie wiem, czy warto jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 16.08.11, 15:12 Ja byłam w arkadii w niedziele. Kompletne pustki. Nie było nic ciekawego przecenionego. Ani dla 6-latki, ani dla niemowlęcia, więc nie kupiłam nic bo po co na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
dorocik833 Re: Mothercare - Renoma 16.08.11, 18:19 Byłam dziś w Renomie we Wrocławiu. jest jeszcze przecena 3 w cenie 2 do czwartku. Po czwartku Pani mi powiedziała ze beda odsyłac do centrali. ja uważam ze sie bardzo opłaca kupiłam 3 śliczne bluzeczki ( kazda za 29zł) zapłaciłam 59zł. Rozmiary 2-5 raczej juz nie ma. wziełam ostatnie 2-3 i 3-4lata. najwiecej jest na duże dziewczynki od 6 lat wzwyż( ale tu moga byc za dzieciowe lub niemowlaki. pojedyncze piżamki . Pajacy nie ma z obniżoną metka- jest juz nowa kolekcja po 109zł Odpowiedz Link Zgłoś
laciata_ania Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 19.08.11, 13:30 wlasnie dostalam informacje ze jest akcja kup 2 płac za 1 na produkty przecenione. moze ktos jeszcze cos upluje. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Mothercare - ostateczna wyprzedaż 19.08.11, 18:16 laciata_ania napisała: > wlasnie dostalam informacje ze jest akcja kup 2 płac za 1 na produkty przecenio > ne. > moze ktos jeszcze cos upluje. Ja upolowałam Nawet mam wrażenie, ze dołożyli ciuszkow, bo z tydzien temu w Arkadii były pustki i brak rozmiarówki, a dzisiaj widziałam nawet bluzeczki dla małych chłopcow na 1-2 lata (a wcześniej same niemowlęce wisiały) i dla starszych dziewczynek jakby więcej wisiało... Bluzeczki dziewczece pojedyncze są po 29 zł, więc kupując dwie - wychodzą po niespełna 15 zł. W dwupaku są po 39 zł, a szorty bawełniane w dwupaku po 35 zł. W każdym razie w tej promocji ceny wychodzą Ok, chociaż nie rozmumiem, dlaczego po prostu wszystkiego nie przecenią o połowę.... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Mothercare Park Handlowy Targówek 20.08.11, 15:33 NIE Centrum Handlowe Targówek, tylko obok Leroy Merlin (obok jest Smyk Megastore). Warto sie wybrać, ja dzisiaj bylam przypadkiem, nawet nie wiedziałam, ze tam jest Mothercare. Dużo większy wybór niz w Wola Park i Arkadii. Sa bluzki, które w ww juz dawno sie sprzedały, ładne sukienki (nie kupiłam, bo moje sukienki nosza sporadycznie), była tez bielizna (podkoszulki i majteczki). Za 6 w sumie bluzeczek (takich fajniejszych, z aplikacjami) zapłaciłam 68 zł. Przeważają większe rozmiary (6-7, 7-8, 8-9 i 9-10 lat), a takie akurat mnie interesują, więc jestem bardzo zadowolona z zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
jana111 Kraków 2 w cenie 1 23.08.11, 22:55 w Galerii Krakowskiej nic nie ma, przesłali do GKazimierz tam- dla dziewczynek najwięcej rozmiarów 7-8, sporo bluzeczek wyszywanych po 29 zł, sukienki, kilka piżamek, chyba jakieś spodnie, na bieliznę nie zwracałam uwagi, dla mojej młodej na 2-3 latka też kilka ciuszków znalazłam dla chłopców chyba trochę mniej (wczoraj zrobiłam zakupy w Bonarce, więc tylko rzuciłam okiem), na pewno piżamy, koszulki chyba takie mniejsze na 2-3-4 latka w Bonarce więcej dla chłopców, w obu sklepach koszule w kratkę z krótkim rękawkiem po 25 zł, kupiłam piżamy po 29 i 35, podkoszulki 2 szt. za 19 zł, część rzeczy dla dziewczynek 2za3 b.dużo niemowlęcych pajacyków bodziaków itp., ceny chyba takie jak ostatnio a po uwzględnieniu promocji połowa ceny wyprzedażowej wszystko na 1 paragonie, w parach w jakich sobie ułożyłam, więc korzystnie dla kupującego Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Resztki przecen... 13.09.11, 21:38 Kilka dni temu byłam w Arkadii w Warszawie i było trochę rzeczy jeszcze z przecen. Takie totalne końcówki, ale bardzo tanie. Np. paczka body dla noworodka 7 sztuk kosztowała 15 zł.! Dużo było też skarpetek, bucików, t-shirtów i spodenek dla starszych dzieci. Np. na przyszły rok kupiłam dla syna (na 12 mies.) dwie pary krótkich spodenek i koszulę wszystko po 15 zł. Kupiłabym więcej na zapas, gdybym była sama a nie z mężem, który nie bardzo zrozumiał, że za rok mi podziękuje za taką zapobiegliwość Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Resztki przecen... 14.09.11, 09:47 > Kupiłabym więcej na zapas, gdybym była sama a nie z mężem, który nie bardzo zro > zumiał, > że za rok mi podziękuje za taką zapobiegliwość Mężowie tak mają, niestety. Mój jest podobny, chociaz staram sie go uswiadamiać, jakie są ceny ubrań dziecięcych z nowych kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś